Как да разкриеш натуралния си чар и красота

Красота

Красотата сама по себе си понякога може да остане незабелязана, ако липсва одухотворение. Най-важната съставка на красотата е чарът, който остава осезаема следа. Чарът сам по себе си е способен да превърне всяка жена в красавица. Без него също можем да изглеждане добре, но той е елементът, който придава онази приказна неотразимост.

Много често жените обвиняват някои свои външни недостатъци като голям нос, малки уши, тънки устни или малък бюст за нещастието си. Интересното е, че дори тези недостатъци да бъдат поправени, чувството на неудовлетвореност остава. Това, което липсва, е обаянието. За щастие има лесен начин да се сдобием с него.

Често казват, че чарът е вроден. Истината е, че той е вроден във всеки, но се изисква смелост, за да излезе наяве. Някои хора цял живот не придобиват подобна смелост.

За да разкриете натуралния си чар, е необходимо еднакво спокойно и с подобаваща увереност да приемате и показвате както позитивните, така и негативните страни на вашата естествена красота. Същото трябва да направите и спрямо себе си и своите действия – подчертайте силните си страни и признайте грешките си.

Секси Момиче

Бъдете честни. Често, за да се харесаме на околните, си приписваме чужди интереси и вкусове. Това обаче е погрешен подход. Имайте предвид, че всичко, което идва от душата, било то и под формата на недостатък, е най-силният ви коз и никой няма да може да ви устои.

Именно това е ключът – естественото държание. Не се насилвайте да сте такива, каквито не сте. Обаянието и чарът се разкриват с пълна сила, когато залагане на талантите и чертите, присъщи вас нас самите.

Чарът има и друга страна, присъща на най-умелите в използването му. Когато сте готови, опитайте и вие. Това са всички онези леки намеци, изпепеляващи погледи, лекото докосване с пръсти. Доза загадъчност не е навредила на никого.

И не на последно място – потърсете в себе си най-привлекателното нещо и заложете на него. При някои е усмивката, при други са очите, при трети – хуморът. Това е неповторимото у вас, с което ще омаете всички.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати