ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Зодиите, които са създадени един за друг

Зодиите, които са създадени един за друг

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k73137
Съвместимост

Според астрологията някои зодиакални знаци си подхождат перфектно и са идеални един за друг. Те са идеалната двойка във всеки един аспект и не им е трудно да постигнат хармония и разбирателство помежду си.

Овен и Лъв

Двете огнени зодии са идеални една за друга, защото си поставят еднакви цели и подхождат по сходен начин към проблемите. И двете зодии са много любвеобилни и ясно показват чувствата помежду си. Овенът винаги ще подкрепя Лъва, а Лъвът ще е честен и открит с Овена.

Телец и Скорпион

Сексуалната химия между тези два знака е много мощна, но освен това характерите им също могат да се комбинират изненадващо добре. И двете зодии лесно правят компромиси и успяват да съвместят гледните си точки, независимо колко различни са те. Скорпионът по принцип е доста саркастичен, но Телецът умее да остава уравновесен, заради което общуването между тях е отлично.

Близнаци и Везни

Двете зодии са създадени една за друга, тъй като могат да си доставят взаимно удоволствие от живота и силно общуване, на каквото въздушните зодии са свикнали. Двойка между Близнаци и Везни е изключително духовита и интересна за останалите. Те имат сходни интереси и връзката им е щастлива още от първия момент.

Рак и Риби

Един от най-стабилните съюзи се създават между Рак и Риби. Двата водни знака могат да си дадат взаимна сигурност, уют и споделена любов. Привличането между представители на тези два знака е неудържимо. Веднъж създаден такъв съюз трудно се разпада.

Хороскоп

Дева и Козирог

Според астрологията Девите си пасват най-добре с Козирозите. Между тях се изгражда изключително доверие и разбирателство, което ги прави една прекрасна комбинация. Освен това двете зодии се подкрепят много в трудните моменти. Синхронът е естествен от първия момент на тяхното запознанство.

Стрелец и Водолей

Стрелецът и Водолеят са най-свободолюбивите знаци в зодиака, заради което са идеални един за друг. Те никога не биха нарушили нуждата от свобода на другия. Освен това и двете зодии обичат щурите и нестандартни начини за забавление.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 4
3 6
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Dimitrichka Dimitrova
Dimitrichka Dimitrova
19.04.2016 01:07
Аз съм скорпион но не съм съгласна да е с телец това са глупости
1
0
БВ
БВ
18.03.2016 15:34
Близнаци и Везни са създадени един за друг!
5
0