ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»С какво жените плашат мъжете според зодията

С какво жените плашат мъжете според зодията

Скандал

Според зодиакалния знак всяка жена притежава определени недостатъци, които са способни да отблъснат мъжа до нея, независимо колко е влюбен.

Овен – Команди и остър език

Голяма част от мъжете не харесват жените Овни, защото са склонни да командват и да се налагат на всяка цена. Дамите от тази зодия често са зарязвани и заради острия си език, с който първо обиждат половинката, а след това мислят какво са казали.

Телец – Инат и самодоволство

Недостатъкът на жените зодия Телец, който най-много дразни мъжете, е техният инат. Когато те решат нещо, никой не може да ги разубеди. Манията им винаги да превъзхождат другите също е неприятна за мъжете.

Близнаци – Бъбривост и непостоянство

Проблеми

Жените Близнаци винаги имат чувството, че или нещо им липсва, или пък за кратко време намразват това, в което до скоро са били влюбени. Това тяхно непостоянство отблъсква повечето мъже. Освен това тези дами не спират да дърдорят, което също не е много приятно.

Рак – Недоверчивост и прикритост

Жените Рак се превръщат в истински частни детективи за половинката си, когато имат връзка. Те са най-мнителната зодия от хороскопа и не се доверяват лесно, независимо от колко време се познавате. Дамите Рак отблъскват мъжете и със своята прикритост.

Лъв – Самолюбие и разточителност

Жените Лъв не позволяват на мъжа до себе си да има собствено мнение, а още по-малко да го изразява. Те държат половинката им да се съгласява с всичко с тях. Мъжете често се плашат и от разточителността на жените Лъв, които не ценят особено стойността на парите.

Дева – Критичност и перфекционизъм

Мъж и Жена

Типично за жените зодия Дева е да са критични. Те са склонни да видят недостатъка преди качеството във всичко. Освен това тези жени са много педантични и държат всеки един детайл да се изпипва, което изморява техните партньори.

Везни – Философстване и колебливост

За жените Везни също е трудно да мълчат, като те се съсредоточават върху големите философски въпроси на живота и разсъждават по тях с часове. Вечната им колебливост и неспособността им да вземат крайно решение също дразни мъжете.

Скорпион – Ревност и обсебване

Най-ревнивите жени от хороскопа за Скорпионите. И за това не е необходимо да имат конкретен повод. Те са склонни да подозират и да приписват всякакви грехове на своята половинка. Освен това Скорпионите са много обсебващи и нищо чудно да ви забранят да излизате дори с приятелите си.

Стрелец – Несериозност и грубост

Жените зодия Стрелец също са склонни първо да говорят, а после да мислят, но те често нагрубяват половинката си като на шега, а след това даже не се извиняват. Представителките на тази зодия са много несериозни, което отблъсква мъжете от тях.

Ревност

Козирог – Мания за работа и скованост

Мъжете често напускат жените зодия Козирог, защото усещат, че за тях кариерата е много по-важна от любовта и не са далеч от истината. Освен това романтиката за тази зодия е чужда, което също не се харесва много на господата.

Водолей – Надменност и студенина

За мъжете често жените Водолей изглеждат непристъпни и прекалено високомерни. Те се държат хладно с непознатите, а при скандал изпадат в такава ярост, че на малко мъже им се иска да се върнат при тях.

Риби – Детска наивност и лъжи

Жените Риби са способни да повярват на всеки, което често дразни мъжете до тях. Заедно с тази своя наивност Рибите са способни и много да лъжат половинката си, дори за най-дребни неща.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Снежанкс
Снежанкс
08.10.2014 23:41
Пълни глупости
3
2