Най-забавните причини да скъсаш с гаджето

Раздяла

Влюбените прекъсват своите взаимоотношения поради редица причини. Някои от тях са наистина уважителни, а други по-скоро странни.

И ако несходство в характерите, невъзможност за добър диалог и сексуална несъвместимост са сред основните доводи хората да се отказват от половинките си, то потребителите на социалната мрежа Reddit могат да назоват други малки камъчета, преобърнали каруцата. Ето и някои от тях:

Според един от привържениците на Reddit основателна причина да изоставиш половинката си е фактът, че когато гледа сериали на запис, тя преглежда рекламите, а не ги превърта.

Друг потребител споделя, че е зарязал гаджето си, тъй като, когато посещават заведение, първо изчаква да дойде сервитьорът и чак тогава започва да умува какво да си поръча.

Трети потребител пък бил отблъснат от голямата бенка на клепача, която партньорът му имал. Той споделя, че всеки път, когато е обменял ласки с любимия човек, изпитвал ужас от въпросната бенка.

Дори започнах да сънувам, че тази бенка ми говори, разказва с негодувание човекът.

Скандал

Друг особняк, преживял любовно разочарование, споделя, че не могъл да изтрае половинката си, тъй като тя не вярвала, че човек може да е стъпил на Луната. Нестандартните причини за раздяла обаче не приключват само с изброените дотук.

Оскърбен потребител разказва, че зарязал човека до себе си, тъй като всеки път, когато се прозявал, той си пъхал пръста в устата му, мислейки си, че това е забавно. И ако това за някои е неправилно, други са склонни да винят партньора си и за анатомията му.

Напуснах го, защото главата му беше прекалено голяма за тялото му, възмущава се поредният потребител на Reddit.

Някои личности не държат толкова на външния вид, колкото на дребните навици. Един от посетителите на социалната мрежа не се срамува да признае, че е зарязал гаджето си, защото има навика да бърка в захарницата с лъжицата, с която преди това си разбърква кафето и да прави бучки.

Според други хора пък мляскането по време на хранене, мученето и ходенето като тиранозавър рекс са напълно основателни причини да преустановиш интимните си контакти с дадена персона.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати