ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Описаха идеалния мъж за жените

Описаха идеалния мъж за жените

Джордж Клуни

Проучване успя да опише визията на идеалния мъж над 30 години и под 30-годишна възраст. Анкетите са събрали любимите черти на повечето дами от различни холивудски знаменитости.

Изследването е избрало този метод, тъй като често жените използват лицевите черти на известните мъже, за да опишат тяхната любима визия.

Жените смятат, че сексапилният мъж над 30 години има посребрялата коса на Джордж Клуни, брадата на Дейвид Бекъм, очите на Брадли Купър, челюстите на Дейвид Ганди и носът на Брад Пит.

Идеалният мъж под 30 години трябва да има буйната коса на Хари Стайлс, брадичката на Райън Гослинг, сините очи на Зак Ефрон, носът на Джейми Дорнан и наболата брада на Робърт Патинсън.

Брад Пит

Изследването показва, че според представите на жените на по-възрастните мъже не им отива набола брада, тъй като тя подхожда повече на по-младите господа.

Неувяхващата популярност на Джордж Клуни сред дамите показва, че възрастта не е пречка пред сексапила.

Що се отнася до характера, в женските фантазии един мъж трябва да бъде силен, да има чувство за отговорност, да бъде решителен и джентълмен.

Мъжете трябва да бъдат твърди, уравновесени и силни, като показват готовност да защитават любимата си. Това се вписва в идеята за мъжа-герой, който е опора на половинката си във всякакви условия.

Патисън

Жените търсят мъже, които могат да поемат отговорност, понеже се смята че по-силният пол трябва да имат умението да отменят любимите си по някои въпроси. Що се отнася до отговорността, жените имат силна интуиция, когато се оглеждат за това качество.

Мъжът трябва да бъде и решителен, тъй като колебливостта се приема по-скоро за женска слабост, отколкото за типично мъжко качество. Мъжете, които много се колебаят, преди да вземат решение, не се приемат добре от дамите.

Според жените мъжът трябва да бъде и джентълмен, понеже с учтивите жестове ще покаже уважение към по-нежния пол. Благородните постъпки също правят много силно впечатление на дамите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
мария
мария
03.10.2014 12:08
Това се контролира - като се смени властта в съзнанието на жените, която се самохаресва и има предпочитания към себе си, тогава се сменя и представата за идеала. Всъщност това са и убеждения, тоест обиди. Съзнанието им ги е обидило, за да измести личността им със себе си. Оп - оп, дами!
0
0