ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Британките предпочитат парче торта пред секса

Британките предпочитат парче торта пред секса

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k73128
Торта

Всяка шеста британка е готова да се откаже от интимните ласки с партньора си в замяна на любимото ѝ парче торта, показва ново проучване, проведено по случай Националната седмица на тортата на Острова.

В същото време само един на всеки десет мъже би се отказал от секс заради сладко изкушение.

Половината от анкетираните са заявили, че не могат да си представят живота си без шоколадова торта.

Проучването е проведено сред 2000 души. От крайните резултатите се вижда, че 11% от господата са ухажвали жените, от които са привлечени, със сладкото изкушение.

Анкетата е проведена по поръчка на Мистър Киплинг и е цитирано от британския ежедневник Дейли стар.

От проучването се вижда и че британките предпочитат тортата пред виното, а 13% от анкетираните дори биха спрели да използват мобилните си телефони, за да си хапват от сладкото изкушение.

Допитването е стигнало до извода, че един на всеки осем служители е пробвал да спечели шефа на своя страна чрез парче торта. А 7% от дамите са опитвали да спечелят сърцето на мъжа, приготвяйки любимата му торта.

Шоколадова торта

Една четвърт от допитаните дори са готови да спрат профилите си във Фейсбук и Туитър, но не и да престанат да хапват парче от любимото си сладко изкушение.

Според изследователите това проучване категорично доказва, че британците не могат да живеят без торта и биха я предпочели пред всяка технологична иновация и дори пред човека, в когото са влюбени.

Проучването е показало, че най-любимата торта на британците е шоколадовата, следвана от тортата Гъбата на кралица Виктория. На трето място е ароматната лимонова торта, а на четвърто – морковената.

Пета в класацията е тортата Бейкуел, а след нея се подреждат торта с кафе, коледната торта, торта Батенберг и торта Мадейра.

Миналата година подобно проучване установи, че повечето мъже се готови да се откажат от сутрешния секс, но не и от сутрешното си кафе. Цели 53% от господата бяха заяви, че предпочитат да изпият едно кафе сутрин, вместо да правят секс с половинката си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати