Най-абсурдните причини да закъснееш за работа

Работа

На всеки може да му се случи да не пристигне навреме в офиса. Шефовете дотолкова са свикнали да чуват едни и същи банални оправдания, че понякога нямат никакво желание да изслушат извинението на провинилия се служител. Проучване на CareerBuilder.com показва обаче, че има хора, които не могат да се доберат до офиса по наистина абсурдни причини. Вижте някои от тях, за да се убедите, че определено не сте най-големият карък на света.

Обух обувките на гаджето

Много хора споделят, че им се е случвало да излязат навън по домашни чехли. На колко мъже обаче им се е случвало да обуят обувките на приятелката си и да отидат на работа така. Според един от анкетираните участници той забелязал, че е с обущата на гаджето си на път за работното място, заради което му се наложило да се върне обратно.

Ножицата се счупи

Прилежна служителка в офис решила да си пооправи фризурата, преди да отиде на работа. Докато подстригвала косите си обаче, ножицата се счупила в ръцете ѝ. На нещастната жена ѝ се наложило да изчака, докато най-близкият фризьорски салон заработи и чак тогава отишла на работа.

Фризьор

Нахвърлиха ми се мечки

Служител се оправдал пред шефа си, че не идва навреме, защото по пътя за офиса мечки нападнали автомобила му. Той все пак извадил късмет, защото успял да подкрепи думите си със снимки и не загубил доверието на началника си.

Ключовете ми бяха скрити във фризера

Със семейната ви половинка шега не бива. Ядосана съпруга решила да отмъсти на мъжа си, като пъхне ключовете му във фризера. Горкият човек, не само че закъснял за работа, но и изгубил доста ценно време, докато успее да ги намери.

Помагах при раждане

Това сме го виждали само по филмите, но според един участник в запитването на него също му се е случвало да закъснее за работа, защото непозната жена започнала да ражда край магистралата. Той набързо забравил за служебния си дълг и се втурнал да помогне.

Влязох в грешен офис

Дама от интервюираните служители за пореден път доказва колко разсеяни могат да са жените. Тя се оправдала, че закъсняла за работа, защото по инерция тръгнала към предишното си работно място.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати