ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Разгадайте женския характер по любимото питие

Разгадайте женския характер по любимото питие

Наздравица с Вино

Какво харесва или не харесва една жена, с какво може да бъде спечелена и на какво държи, може да се разбере, само ако откриете каква е любимата ѝ алкохолна напитка.

Вино

Жените, които обичат вино, са уверени и интелигентни. Те се отличават с голяма обща култура и проницателност. Тяхното внимание не се печели лесно, но ако се влюбят във вас, ще преминат през всичко, за да бъдете заедно.

Жените, които обичат вино, са много нежни и това, което най-много ще ги отблъсне е грубостта.

Бира

Любителките на бира са свободолюбиви момичета, които много трудно ще се подчинят на традиционните норми. Тези жени се отличават със своята непринуденост, заради което са предпочитана компания от повечето мъже.

Мартини

Жените, които обичат бира, избягват хора, които постоянно се оплакват, защото с тях не се чувстват спокойно.

Мартини

Жените, които обичат мартини, са жизнерадостни и забавни. Те успяват да намерят най-правилния подход, чрез които да общуват с някой непознат.

Любителките на мартини не търпят да бъдат пренебрегвани или унижавани, особено на публично място. В любовта те са всеотдайни и верни.

Шотове

Момичетата, които често пият шотове, са големи купонджийки. Те са много чаровни и често можете да ги видите да танцуват диво в някой бар.

Тези жени могат да заразят всеки с позитивното си настроение, но от тях не може да се очаква да бъдат сериозни.

Шотове

Коктейли

Жените, които обичат да пият коктейли, са много романтични. Те са готови да изслушат и да помогнат на всеки човек в нужда.

Любителките на коктейли са много раними и дори най-малката обида може да ги депресира.

Водка

Жените, които обичат водка, са много самостоятелни и целенасочени. Те знаят какво точно искат и как да го постигнат. Най-много се дразнят на лигавите мъже, които не могат да поемат никаква отговорност.

Такива жени много държат на доверието и не се притесняват да кажат на някого цялата истина в очите.

Уиски

Жените, които предпочитат да пият уиски, са с много тежък характер. Трудно е да спечелите уважението им, но ако веднъж го направите, можете да разчитате на тях цял живот.

Такива жени са с доста остър ум, заради което е по-добре да не спорите с тях. Те са и много ревниви, както и отмъстителни.

Напитки

Джин

Жените, които пият джин, са с много аналитичен ум и могат да намерят изход от всяка една ситуация. Обичат да дават съвети и напътствия на останалите.

Джинът е питието на сериозната дама, заради което рядко ще забележите такива жени да обикалят заведенията.

Безалкохолно

Жените, които избягват да пият алкохол, са много естествени. Те приемат нещата такива, каквито са и не се стараят да променят хората около себе си.

Тези жени не са лицемерни и ако нещо не им харесва, просто ще си тръгнат без да създават излишни драми.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати