Защо големите дупета влудяват мъжете

Голямо дупе

Големите гърди винаги са били слабост на мъжете, но те не са единствената част от женското тяло, която буди неистов интерес у господата.

Към днешна дата може даже да се поспори дали силната половина на човечеството си пада повече по преливащи бюстове или предпочита по-сочни дупета. Каква обаче е причината за тази мъжка слабост?

Пищните дамски части са не по-малко привлекателни за господата от гърдите и бедрата, тъй като те несъзнателно се свързват с плодовитостта на дадена жена, обяснява специалистът Дейвид Бас, който работи като преподавател в Тексаския университет.

Като цяло дупетата са секси според мъжете, но най-голяма тяхна слабост са големите задни части. Те са свързвани от повечето господа не само с плодовитостта, но и с желязното здраве. Освен това се асоциират и с младостта.

Ким Кардашиян

Разбира се, не навсякъде по света се гледа еднакво на големите задни части. 59 на сто от мъжете в Аржентина признават, че определено са по-големи фенове на едрите дупета, отколкото на забележителните гърди. За сметка на това господата в Обединеното кралство продължават да се прекланят с пълна сила на изящния женски бюст.

Вина за нарастването на манията по сочните женски дупета имат и известните хора на изкуството. Ким Кардашиян, Бионсе, Дженифър Лопес, Ники Минаж и Риана са само малка част звездните дами, които разкарват апетитните си форми на сцената.

По-старо проучване също показва, че мъжете са привлечени главно от стройни талии и големи задни части. Оказало се още, че същите дами са по-интелигентни и раждат по-умни деца.

Последният факт се обяснява с наличието на глутеофеморалните мазнини (намиращи се в зоната на седалищните части), които играят ключова роля в развитието на мозъка на плода.

Мъжете нямат ни най-малка представа защо големите дамски дупета им действат като магнит, но все пак не се срамуват да споделят тези свои пристрастия.

Положителното от всичко това е, че все повече дами започват да се вълнуват от вида на задните си части и да спортуват. Това влияе благоприятно за здравето им, смятат специалистите.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Hugh Hefner
Hugh Hefner
11.06.2015 16:02
Ким изглежда супер
4
1
Аз
Аз
27.01.2015 19:10
Това дупе е перфектно !!!!
5
1