За какво ще ви излъжат мъжете на първа среща

Първа среща

Излизайки на първа среща, обикновено се стараем да се представим във възможно най-добра светлина. Ето защо нерядко ни се случва да изречем някоя друга лъжа. За какво обаче най-често лъжат господата, когато за пръв път са в компанията на привлекателна жена.

Изследване на сайта mobileslots показва, че 72 процента от представителите на силния пол биха излъгали, когато разказват за работата си. Някои от тях биха попроменили описанието на длъжността си, а други направо биха си измислили нова работа.

По принцип се знае, че жените са тези, които често лъжат за броя на мъжете, с които са били, тъй като се притесняват да не бъдат сметнати за прекалено фриволни. Оказва се обаче, че мъжете също си служат с подобна тактика. Те умишлено казват, че са имали по-малко партньорки, за да изглеждат сериозни в женските очи.

Резултатите от проведената анкета сочат, че освен с лъжата за бройката мъжете си служат и с други измами, за да се харесат. Някои от тях например някак си забравят да споменат, че вече имат дете от предишна своя приятелка.

Въпросът за финансите също притеснява господата донякъде. Според проучването мъжете не печелят чак толкова, колкото са заявили по време на първа среща с жена. Освен това 54 на сто от тях казват, че имат страхотни възможности за развитие в службата, но това всъщност не е така.

Свалка

Господата изменят фактите и когато говорят за имотите си. Някои от тях се хвалят, че имат собствена къща или апартамент и изобщо не признават, че все още живеят заедно с родителите си.

Освен за доходи и жилища на първа среща мъжете разказват и за своите интереси и хобита. Те обикновено не признават колко запалени геймъри са и се представят пред дамите като любители на туризма и дългите разходки в парка. Всъщност 51 на сто от тях впрягат цялото си въображение, за да опишат нещата, с които запълват свободното си време.

За да впечатлят някоя непозната дама, мъжете си измислят и дребни лъжи, с които да покажат колко чувствителни натури са. Ако са привърженици на футбола например, те биха го скрили и биха казали нещо в защита на животните или в полза на изкуството.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати