Перфектната половинка за всеки мъж според зодията

Мъж

Всеки мъж има изграден образ за идеалната жена в съзнанието си. Този образ, както и много други неща в нашия живот, е подвластен на зодията. Ето каква е перфектната половинка за всеки един мъж:

Мъжът Овен – На Овенът му допадат достойните и самоуверени жени – точно, какъвто е и той. Перфектната жена за него е бляскава, енергична и весела. Отблъскват го най-вече тъгата и меланхолията.

Мъжът Телец - Той се впечатлява най-вече от загадъчността в една жена. Ако тръгнете да разкривате душата си, то вече сте го загубили. Перфектната жена за него спазва дистанция и пази скрити своите тайни.

Мъжът Близнаци – Той е привлечен от жени, които спазват дистанция. Ако е твърде откровена, ще го отблъсне. Дълбоката ѝ душевност е противопоказна. Мъжът Близнаци обожава тайните и тяхното разкриване стъпка по стъпка. Така че, за да го привлечете – винаги ревнувайте и го карайте да се съмнява в любовта ви – това ще го подлуди.

Среща

Мъжът Рак – Властните жени, справящи се с всички проблеми и способни да направляват живота му изцяло, са подходящи да завладеят неговото сърце. Той е от онези мъже, които чакат перфектната жена, която да реши всичките му проблеми.

Мъжът Лъв – Дамата, която се отличава, най-вече със своите най-силни качества, ще го плени. Той не обича монотонността и обезличаването – всичко трябва да е ярко, пищно и най-вече изпълнено с огън и страст.

Мъжът Дева – Перфектната жена за него е кариеристката. Практичността, желанието да сте на върха и достигането на висоти в кариерата ще го запленят.

Мъжът Везни – Той залага най-вече на външната красота и способността за общуване. Тъй като за него е важно и чуждото мнение, преди да предприеме по-сериозни стъпки към която и да е жена, то ще потърси мнението на нейните познати и колеги относно нея.

Стрелец

Мъжът Скорпион – Той обича силните жени, които обаче му оставят лично пространство. Нуждата от комбинация от силна и изявена дама с тих и смирен характер често оставя мъжете Скорпиони ергени.

Мъжът Стрелец – Тъй като е убеден в своите качества, най-вече умствени, мъжът Стрелец не понася интелигентните жени. За него е достатъчно една чиста простота и леко невежество, които той да направлява.

Мъжът Козирог – Да, тези мъже търсят идеалната. Тя трябва да е красива, практична, уважавана, с висок социален статус и интелект, а на моменти – дори това не им стига.

Мъжът Водолей – Той е ориентиран към духовната страна на връзката и съвместимостта с партньора. От изключителна важност за него са сходството на интереси.

Мъжът Риби – Той просто обожава романтиката. Перфектната жена за него се просълзява от нежния показ на привързаност, тя е сантиментална, закачлива и доверчива.

Рейтинг

5 2
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
bliznak
bliznak
14.03.2016 20:49
dvama veche smne surditi!
7
15
близнак
близнак
01.12.2014 14:08
а за близнаците?
23
9