Рожденият ден определя нуждите ни в любовта

Любов

В езотеричните среди се твърди, че датата, на която сте родени, определя любовните предпочитания. Рожденият ви ден може да ви покаже какъв човек трябва да търсите, за да бъдете щастливи.

Родените на 1-ви по правило са много амбициозни личности, които поставят личните си нужди на първо място, и за да бъдат щастливи в любовта, трябва да търсят по-отстъпчив партньор. Родените на тази дата бързо губят интерес към хората, които не са достатъчно привлекателни и успешни.

Родените на 2-ри са с по-емоционална натура. Те трябва да търсят човек, който да им носи сигурност. За тях лоялността във връзката е на първо място и трудно биха простили предателство. Родените на тази дата лесно се обиждат, но винаги биха помогнали на половинката си.

Дата

Родените на 3-ти са истински флиртаджии, които не се задържат дълго при един и същ партньор. Те обичат разнообразието в любовта и избягват сериозното обвързване. Родените на тази дата се привличат от предизвикателствата и хората, които умеят да водят интересни разговори.

Родените на 4-ти са консервативни в любовта. Те без проблем могат да останат верни на половинката си, но са склонни прекалено много да изискват от нея. Те трябва да търсят партньор, който държи на семейните ценности и традиции, за да бъдат щастливи.

Родените на 5-ти са природно интелигентни и трябва да търсят партньор, който да е достатъчно интересен и остроумен. За тях външността на противоположния пол не е от първостепенно значение, но държат потенциалният им партньор да е материално осигурен.

Родените на 6-ти са естети и се привличат от красивото в живота. Затова те търсят партньор, който да е физически привлекателен. Тези хора са много романтични, емоционални и лесно успяват да спечелят симпатиите на противоположния пол.

Родените на 7-ми впечатляват околните с изисканите си маниери. От друга страна обаче са склонни прекалено много да идеализират партньора си, заради което лесно се разочароват. Родените на тази дата с лекота се превръщат в жертва на този, когото обичат.

Родените на 8-ми са много търпеливи и отговорни личности, които под сдържания си вид, крият нуждата от намирането на голямата любов. За тях е важно партньорът да умее да ги предразполага, така че да се чувстват комфортно във всяка една среда.

Родените на 9-ти са спонтанни и страстни личности. Те обичат да експериментира с нови неща и са доста избухливи. Родените на тази дата трябва да намерят партньор, който постоянно да показва чувствата си, с което да поддържа огъня помежду им.

Родените на 10-ти са хора на крайностите. Те могат да обичат и мразят с еднаква сила. Хората с рожден ден на 10-то число трябва да намерят партньор, който е склонен да им се подчинява и да се съобразява с желанията им, защото в противен случай връзката няма да провърви.

Родените на 11-ти са много страстни хора, но в същото време са изключително срамежливи. Те трудно успяват да споделят желанията си, но са много предани на половинката си. Родените на тази дата трябва да търсят лоялен партньор, който да внася повече хармония в живота им.

Родените на 12-ти умеят да общуват с непознатите и са много всеотдайни в една връзка. Те обаче привличат много лицемерни и личности, които ги учат да не се доверяват толкова лесно. Родените на тази дата трябва да търсят половинка, която им е равнопоставена във всяка една сфера.

Родените на 13-ти ги съпътстват големи обрати в любовта. Кармата на това число учи родените на датата да подхождат бавно и внимателно към новите хора в живота си, за да успеят да изградят стабилна връзка. Хората, родени на тази дата, се нуждаят от партньор, който да им осигури пълна опека.

Малък Мъж

Родените на 14-ти притежават много силен чар, с който лесно печелят вниманието на противоположния пол. Те трябва да търсят интелигентен и амбициозен партньор, които постоянно да ги стимулира, за да могат да съхранят чувствата си.

Родените на 15-ти трудно се отказват, когато поискат нещо и често използват представителите на противоположния пол. Но когато се влюбят, те стават много романтични и всеотдайни. На тях им трябва партньор, който да е успял в сферата, в която работи.

Родените на 16-ти са подвластни на кармата на рождения си ден, която се опива да ги научи да пренебрегват егото си и да се вслушват в желанията на половинката. Именно заради големия си егоизъм те трудно се задържат с един и същ човек.

Родените на 17-ти са верни на партньорите си, но често връзките им се провалят заради интриги, които не могат да преодолеят. Те трябва да търсят партньор, който да им дава сигурност и удовлетвореност.

Родените на 18-ти са много откровени хора, но тяхната искреност често ги въвлича в скандали. Те се нуждаят от партньор, който непрекъснато да им доказва любовта си, за да останат с него.

Родените на 19-те са късметлии в любовта и винаги успяват да постигнат това, което искат. Те обаче също се проявяват като егоисти във връзките си и е желателно да обръщат по-голямо внимание на партньорите си, за да са сигурни, че и те са щастливи.

Родените на 20-ти са духовни личности, които сляпо търсят сродната си душа. Те могат да бъдат много верни на своите половинки. Препоръчително е да се оглеждат за партньор, с който да имат еднакви интереси.

Родените на 21-ви по правило са щастливи в любовта и лесно успяват да разграничат илюзията от реалността. Те обаче не са страстни любовници, което компенсират с големи дози романтика в ежедневието на любимия си.

Родените на 22-ри често си правят погрешни заключения за партньора. Обикновено те са били предавани от хората, в които са били влюбени. Тези хора се нуждаят от силни личности до себе си, които им дават емоционална сигурност.

Родените на 23-ти внимателно избират партньорите си. Те не са импулсивни хора и за да се влюбят в един човек, първо той трябва да спечели уважението им. На тях им трябват умни и креативни личности, които постоянно да поддържат интереса им.

Родените на 24-ти рядко са прекалено чувствителни и суетни личности. Зад тази суетност обаче се крие неувереност и ранимост. Те не са щастливи, ако нямат любовна връзка и са склонни да се жертват за половинката си.

Любов

Родените на 25-ти са много интуитивни и трудно могат да бъдат излъгани. Обикновено те не намират подходящия партньор, докато не навършат 28-годишна възраст. Те трябва да търсят човек, който е материално осигурен и ги подкрепя напълно.

Родените на 26-ти са много противоречиви личности, които и сами трудно успяват да определят желанията си. Те трябва да търсят партньор, който да ги задоволява както материално, така и в романтичен план.

Родените на 27-ми са много енергични личности и лесно завладяват околните. Обикновено те са хора със силен характер и различни таланти, заради което много често привличат слабохарактерни партньори, които се опитват да черпят от тяхната увереност.

Родените на 28-ми са хора с пъстър характер, но често изоставят целите си заради желанията на партньора. Те са всеотдайни предани в любовта и трябва да търсят човек, който ще прави същите компромиси като тях.

Родените на 29-ти са силно сексуални личности, но трудно успяват да споделят с партньора си своите фантазии. С лекота могат да се привържат към човека, в когото са влюбени. Те трябва да търсят половинка, която да ги ръководи.

Родените на 30-ти държат партньора им да е материално осигурен. Те вярват в моногамията и обичат да доминират над партньора си. Родените на тази дата трябва да търсят партньор, който държи на семейните традиции.

Родените на 31-ви са хора, на които винаги може да се има доверие. Те са лоялни партньори и трябва да се влюбват в многостранни и благородни личности, които могат да ги утешават, когато имат нужда.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати