Любимият ни шоколад издава любовните предпочитания

1 от 3 Снимки

Млечен шоколад


Допитването е стигнало до извода, че феновете на млечния шоколад са с дружелюбен и отзивчив характер. Те имат силно развито чувство за отговорност, а в една връзка търсят уравновесеност и постоянство.

Любителите на млечен шоколад харесват старомодното ухажване – с вечеря и среща в киното.

Идеалните партньори за тях са феновете на черния и белия шоколад. Хората, които обичат бял шоколад, ще ги насърчават по-често да се радват на малките неща и да не приемат събитията около себе си прекалено сериозно.

Ако си намерят половинка, която е почитател на черния шоколад, ще станат по-смели и ще поемат повече рискове.

Предпочитанията ни към определен вид шоколад могат да разкрият характера ни, нуждите ни в любовта, както и какъв би могъл да бъде идеалният ни партньор, сочи американско допитване.

Проучването е проведено от сладоледените къщи Баскин-Робинс и основателката на Food-ology - Джулиет А. Бохосян, която е отделила години в изследването на връзката между хранителните навици и поведението на хората.

И ако има храна, която перфектно се свързва в понятието любов, то няма как да отречете, че това е точно шоколадът. А под каква форма го обичате, за да направи живота ви по-сладък, е ваш избор и точно той говори за характера и желанията ви.

Дефинирайте сам за себе си кой вид какаово изкушение е номер 1 за вас и вижте в нашата галерия що за птица се оказвате.

Рейтинг

4.4
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари