Недостатъците във външния вид, които мъжете обожават

Любов

Почти всяка жена иска да изглежда перфектно и във външния ѝ вид да няма нито един недостатък, но ново проучване показва, че някои от тези недостатъци са много любими на мъжете.

1. По-пищни форми – според мъжете, участвали в допитването, жените с по-пищни и закръглени форми са много по привлекателни в сравнение със слабите дами.

Естествено, не става въпрос за извънредно дебели жени, чието тегло застрашава здравословното им състояние, а за представителки на женския пол, които има добре оформени извивки макар и с не толкова тънка талия.

Много често по-пълните дами се приемат като жени с дружелюбен и благ характер.

2. Малък бюст – основното предимство на малката гръдна обиколка, което не остава незабелязано от представителите на силния пол, е предимството на жените с по-малък бюст да не носят сутиен.

Разхождането на една жена у дома без сутиен я прави много по-секси, а от това не могат да се възползват дамите с по-големи гърди.

Апетит

Освен това жените с по-малък бюст имат и по-правилна стойка и походката им е много по-привлекателна.

3. Добрият апетит – мъжете са споделили, че харесват жените, които смело похапват това, което искат. По-приятно впечатление на първа среща ще направи дама, която ще си поръча смело основно ястие и десерт, а не жена, която ще изкара цялата вечер само на салата.

Строгите диети и ограничения никак не се харесват на мъжете, а особено лошо впечатление правят онези жени, които в компания демонстрират здравословен начин на живот, а когато останат сами, опустошават хладилника.

4. Евтините дрехи – представителите на силния пол са категорични, че една жена трябва да се облича със стил, което не означава непременно, че трябва да харчи огромни суми за дрехи и обувки.

Напротив - по-силно впечатление правят дамите, които с нормален бюджет могат да се облекат с вкус и да изглеждат елегантно и секси.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати