Холивудски звезди избират шантави имена за децата си

Никол Кидман

Много холивудски звезди избират доста необикновени имена за децата си, без да се замислят как това ще се отрази един ден на отношенията им с техните връстници.

Актрисата Рийз Уидърспун има три деца - Ава и Дийкън са от брака ѝ с красивия ѝ колега Райън Филипи, а третото ѝ дете носи името Тенеси Джеймс. Момчето е плод на любовта ѝ с половинката ѝ Джим Тот, и е кръстено на Тенеси, където е израснала актрисата.

Бингъм Хоун се казва синът на актрисата Кейт Хъдсън, която е дъщеря на звездната двойка Кърт Ръсел и Голди Хоун. Ясно е, че втората част от името на момчето е артистичната фамилия на майка ѝ, но Кейт е попрекалила - Бингъм пък е моминското име на майка ѝ.

Алиша Силвърстоун кръсти бебето си Беър Блу, което на практика означава синя мечка. Разглеждахме с мъжа ми имена за момчета и аз харесах Беър, а той - Блу, затова комбинирахме двете, горда е актрисата.

Шакира

Никол Ричи е майка на деца с необикновени имена - тя има момче, което се казва Спароу Джеймс Миднайт, и момиче, което носи името Харлоу Уинтър Кейт. Според нея тези имена ще донесат голям късмет на хлапетата.

Холивудската красавица Меган Фокс е майка на две деца - Ноа и Бодхи. Всъщност едното им момче носи името на библейския герой Ной, а за другото са избрали едно от имената на Буда.

Носителката на Оскар Гуинет Полтроу се е съгласила с избора на съпруга си Крис Мартин, когато станало време да избират име на дъщеричката си. Той предложил Епъл Блайт Алисън и тя се влюбила в името. Другото им дете се казва Моузес - което е английската версия на Моисей.

Дъщерята на Мила Йовович се казва Евър Габо. Евър е хрумка на съпруга ѝ Пол Андерсън, а Габо е смесица от имената на родителите на Мила - майка ѝ се казва Галина, а баща ѝ - Боги.

Бившата спайска Гери Халиуел е щастлива, че е избрала красиво име за дъщеря си - Блубел Мадона. Всъщност тя е кръстила детето си на любимото си цвете - камбанка, и на поп-звездата Мадона, на която е фенка.

Никол Кидман и съпругът ѝ Кийт Ърбан имат две момиченца. Първородната е Съндей Роуз, а след нея се е появила на бял свят Фейт Маргарет. Кръстих първата си дъщеря на неделния ден, защото тогава никой не купонясва и това е тъжно. Но с Кийт превърнахме неделята в празник и затова решихме да кръстим така детето, аргументира се блондинката.

Още по-странен обаче е изборът на певицата Гуен Стефани - нейното момче се казва Зума Несла Рок. Странно звучащото име хрумнало на певицата и тя твърдо отстоявала позицията си пред бащата на момчето, докато той не склонил да кръстят детето така.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати