Звездите, родени от майки-тинейджърки

Джаред Лето

Много световноизвестни звезди са били родени от жени, които все още са били тинейджърки, когато са станали майки. Такъв е случаят с Джъстин Бийбър, чиято майка Пати Малет го ражда, когато е на 17 години.

Пати отглежда Джъстин сама, с помощта на родителите си. Баща му Джереми Бийбър също го вижда от време на време. Джереми има проблеми със закона, осъждан е за нападение.

Майката на Селена Гомес - Манди Тифи, е била на 16 години, когато ражда бъдещата звезда. Манди се развежда с мъжа си, когато Селена е на 5 годинки, и поема ролята на самотна майка.

Джъстин Бийбър

Рапърът Лил Уейн се е появил на бял свят, когато майка му Джасинда е на 19 години. Бащата на певеца го зарязва още след раждането му. Самият Лил Уейн става за пръв път баща, когато е на 16 години. Неговата любима ражда първото от четирите им деца, когато е 15-годишна.

На 16 години е била и майката на актьора Джаред Лето, която заради грижите по него и брат му, който е близнак, напуснала училище. По време на взимането на наградата Оскар актьорът произнесъл прочувствена реч с благодарности на майка си.

Майката на Опра Уинфри я е родила на 18 години, но се наложило да си търси работа в друг щат. Затова бъдещата телевизионна звезда е отгледана от баба си Хати.

Рапърът Еминем също се е появил на бял свят от майка-тинейджърка. Деби Нелсън ражда сина си на 17 години. През 2000-та година Еминем започва да атакува майка си в текстовете на песните си и едва 13 години по-късно ѝ се извинява със специална песен.

Джейми Фокс

Актьорът Джейми Фокс е роден от 16-годишната Луиз Диксън. Веднага след раждането му той е осиновен от родителите на Луиз и почти не се вижда с майка си.

Холивудската звезда Джак Нисъкълсън е израснал с майка си, която през цялото си детство е смятал за своя сестра. Едва като тинейджър той разбира, че всъщност Джун, която е мислел за сестра, е биологичната му майка. Тя го ражда на 16 години и властната ѝ майка ѝ отнема правата върху бебето, за да може дъщеря ѝ да развие танцовата си кариера.

Рапърът 50 Cent е роден от 15-годишна майка. Тя го е отгледала съвсем сама. За да го издържа, тя е продавала кокаин. Когато бъдещият рапър е бил на 8 години, майка му е убита.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати