ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Петте най-лоши звездни пластични операции

Петте най-лоши звездни пластични операции

Донатела Версаче

В опит да поддържат младежкия си вид актьори и актриси прекарват значителен брой часове в кабинета на пластичните хирурзи. Малко инжекция тук или там и те временно успяват да победят в надпреварата с времето. Рано или късно звездите лягат под ножа на хирурзите и резултатът невинаги е такъв, какъвто са очаквали.

От Джоселин Уайлдщайн до Мики Рурк, представяме ви най-известните личности, които са имали почти съвършен външен вид, но поради страха от остаряване са си нанесли много повече щети, отколкото времето може да им причини.

Донатела Версаче

Президентът на мега компанията Версаче, Донатела, премина през серия операции от 1990 година насам. Като резултат от тях физиономията й влезе във всеки учебник за пластична хирургия като определение на сериозен гаф от страна на докторите. Въпреки това към момента няма данни, че Донатела е недоволна от това, което вижда в огледалото.

Тара Рийд

Петте най-лоши звездни пластични операции

Тара Рийд стана известна с ролята си на Вики в поредицата Американски пай. В момента обаче актрисата е известна най-вече с нескопосаната липосукция и имплантите, поставени в стомаха й през 2004 година. Имах перфектно тяло, но нещо ужасно се обърка, заяви Рийд след операцията.

Актрисата се подложи на нова операция през 2006 година, за да отстрани последиците от първата. Втората за щастие бе успешна и Рийд позира за американския Плейбой през 2009, за да докаже, че всичко е наред.

Мики Рурк

Петте най-лоши звездни пластични операции

Възрастта не прощава на никого, но за настоящия външен вид на някогашния секс символ Мики Рурк е виновна преди всичко пластичната хирургия.

След завръщането му във филма Кечистът феновете бяха смаяни от промяната на любимеца им. По лицето на Рурк ясно личаха белези от фейслифтинг, нескопосон лифтинг над очите и несполучливо присаждане на коса.

Джоселин Уайлдщайн

Петте най-лоши звездни пластични операции

Дамата от хайлайфа на Ню Йорк започва да експериментира с пластичната хирургия през 1997 година. До момента Уайлдщайн е дала повече от 4 милиона за операции. Въпреки това външният й вид заслужено й е дал прякорите булката на Уайлдщайн и жената котка заради котешките й черти, придобити от нескопосаните операции.

Лара Флин Бойл

Петте най-лоши звездни пластични операции

Все още никой не може да си обясни какво наложи пластичната операция на прекрасната доскоро Лара Флин Бойл, но сега е видно, че на звездата й е трудно да се усмихва заради имплантите в бузите си. Отличаващите я скули също са изчезнали.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.1
51
41
34
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати