Верен мъж според зодията

Верен мъж

Мъжете, родени под един или друг знак, се отнасят по различен начин към изневярата. Мъжът Овен например остава верен на любимата си, докато тя отговаря на неговите изисквания. Ако той не чувства в партньорката си нежна опора, я търси на друго място. За съжаление съществува риск от прерастване на физическото увлечение на Овена в любовно, което води до раздяла с основната партньорка.

Мъжът Телец не е любител на изневерите, тъй като това налага промени, които Телецът не обича. Но това не означава, че представителят на този знак винаги ще е верен. Телецът може да изневери, ако жената, която го желае, е прекалено активна и дори леко агресивна в стремежа си за контакт с него.

Мъжът Близнаци смята себе си за най-големия дар, който може да получи една жена. Роденият под този знак е склонен към случайни връзки, за него е важно количеството, а не качеството.

Ракът се смята за знак, който като цяло не изневерява, но все пак е възможно представителят на този зодиакален знак да се влюби в друга жена. Тогава той поддържа тази връзка с години, като я крие от партньорката си.

Зодия Лъв е склонен към изневери, но смята, че те водят до усложнения със съпругата или постоянната партньорка, затова доста се замислят, преди да изневерят. Но ако любимата му се е превърнала в досадна домакиня, той ще потърси утеха на нечие нежно рамо.

Девите изневеряват много рядко. Абсурд е да се поддадат на изкушението да правят секс с непозната. Мъжът Дева прекалено много уважава нежната си половинка, че да ѝ причини страдания с изневярата си. Но ако любимата на Девата се отнася зле с него, е възможно той да не издържи и да започне да търси внимание на друго място.

Мъжът Везни дори не се опитва да се прави на верен. Той изневерява често и понякога дори се влюбва в случайните си партньорки. Но винаги предпазва нежната си половинка и тя разбира последна или е в неведение за похожденията му.

Скорпионите са ценители на перфектния секс, затова не се решават лесно на изневяра, ако получават всичко от партньорката си. Скорпионът не търпи да му се отказва интимност и ако това се случва, няма как да не изневери по някое време на половинката си.

Зодии

Стрелецът е верен съпруг и ако изневерява, то е много рядко и никога не продължава интимните си отношения дълго с една и съща жена. Съпругата на Стрелеца трябва да се запаси с много търпение, но може да е сигурна, че той няма да я изостави.

Мъжът Козирог толкова прецизно избира партньорка, че след това изобщо не иска да ѝ изневерява. За него бракът е свещен и той смята изневярата за голям грях.

Водолеят повече се заглежда, отколкото изневерява. Ако се почувства зле с постоянната си партньорка, той просто я изоставя, за да се вижда с жена, която отговаря на представите му за идеална любовница.

Мъжете, родени под знака на зодия Риби, имат специфично отношение към изневярата. Те смятат, че могат да изневеряват всеки ден на половинката си, но тя трябва да им е вярна. Според мъжа Риби изневярата му укрепва отношенията му с половинката му.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
WTF?!
WTF?!
25.05.2015 19:58
Кой малоумник измисли това?!
19
15
Анонимен
Анонимен
20.07.2019 03:06
Майка ти
0
0