Мнението на Мишел Пфайфър за пластичната хирургия

Мишел Пфайфър

Голяма част от холивудските знаменитости се подлагат на най-различни пластични операции в желанието си да запазят младостта си по-дълго време.

Между известните има и такива, които напълно отричат пластичната хирургия и не мислят, че изпъването на няколко бръчки е решаващо за красотата и добрия външен вид.

Повечето холивудски знаменитости са си правили по някоя и друга корекция, а ако не са се престрашили да се подложат на операция, то поне са изпънали бръчките си с ботокс.

Актрисата Мишел Пфайфър е сред дамите, които напълно подкрепят и одобряват пластичната намеса. Известна с ролите си в „Белязаният“, „Батман се завръща“ и др., Пфайфър признава, че би прибягнала до операция, ако в някакъв момент прецени, че има нужда от промяна във външния си вид.

Актрисата споделя, че ако човек не се чувства добре в кожата си, трябва да направи всичко възможно това да се промени, дори промяната да означава, че ще се оперира.

56-годишната знаменитост съветва жените, които са решили да направят подобрения на външния си вид, да се уверят, че действително се нуждаят от тях.

Хайди Клум

В Холивуд има сериозен натиск към популярните личности – винаги да изглеждат добре, да са вечно млади, споделя Пфайфър. Тя допълва, че това е изключително натоварващо и потискащо за всички знаменитости.

Актрисата не разбира защо хората толкова силно се вълнуват от пластичната хирургия и от факта дали някой е прибягнал до нея или не.

Пфайфър обяснява, че има далеч по-важни въпроси, които човек трябва да си задава и с които да се занимава от тези за пластичните операции. А и в крайна сметка, всеки е свободен да прави с външния си вид каквото пожелае.

На друго мнение е красавицата Хайди Клум. Тя не одобрява пластичните операции и заявява, че никога не би легнала на операционната маса заради няколко бръчки. В няколко интервюта звездата е споделяла, че се гордее изключително много с това, че никога не си е правила каквато и да било корекция.

Клум твърди, че не е прибягвала дори до процедурите за изпъване на бръчките с ботокс, които се превърнаха в истинска мода през последните няколко години.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати