Любовен хороскоп в годината на Козата за Риби

Флирт

В годината на дървената Коза Рибите ще срещнат късмета си в любовта, но само ако техните чувства са подплатени с малко разум, който не е чак толкова характерен за представителите на тази зодия.

Родените под знака на Рибите са склонни към флирт и дори към усложняване на ситуацията, като позволяват на човека, с когото контактуват, да мисли, че са се влюбили в него.

Всъщност в повечето случаи Рибите просто се опитват да си изпросят комплименти и да накарат някого да страда, без да мислят за последствията от това.

Така те рискуват да наранят както човека, на когото дават напразни надежди, така и постоянния си партньор. Родените под знака на Рибите не смятат, че изневеряват, ако флиртуват и дори ако преминат границата, също не изпитват угризения на съвестта, защото не са вложили чувства.

Риби

Но ако подходят към любовта разумно, ще разберат, че по-важно е да са близо до любимите си хора, вместо да губят напразно време в безперспективни срещи, чиято цел е само да ги накара да се чувстват по-желани.

В годината на Козата родените под знака на Рибите държат късмета си в любовта в свои ръце. От тях зависи как ще се развият отношенията им с постоянния им партньор.

За Рибите, които все още не са открили любовта, годината на Козата е перфектното време за създаване на нова връзка. През тази година, и особено през лятото, Рибите се чувстват красиви, желани и не са склонни да правят компромиси с чувствата си.

Затова една нова връзка ще накара Рибите да се чувстват още по-добре, особено ако новият им партньор отговаря на критериите им за перфектен човек във всяко едно отношение.

Април, юли и август са месеците, в които родените под знака на Рибите ще срещнат нови хора, с които може би ще изживеят истинска романтична връзка, за каквато отдавна мечтаят.

Юни, октомври, ноември и декември не са най-подходящите месеци за промени в личния живот на Рибите. В годината на Овцата Рибите ще изживеят наистина вълшебни моменти и не трябва да ги пропускат, защото след това ще чакат още дълго, докато се отвори подобна възможност.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати