Как се сваля жена в различните страни по света

Флирт

Жителите на всяка една страна имат своите привички и специфични модели на поведение, което не се отнася единствено до културните им прояви, а и до флиртовете.

Истински майстори на флиртовете са французите. Те предпочитат недостъпните жени, които е трудно да бъдат спечелени. Във Франция мъжът трябва да впрегне всичките си умения, за да впечатли една дама, така че тя да му обърне внимание.

Не толкова романтични са британците, които предпочитат онлайн запознанствата и свалките. При тях сексът на първата среща е нещо обичайно.

В Ирландия мъжете предпочитат да свалят жени в пъбовете, където ги черпят с питие в неформална обстановка.

Австрийците са истински джентълмени и когато харесат една жена, винаги ѝ целуват ръка.

В Украйна двойките най-често се събират в нощните клубове. Швейцарците също предпочитат танците като метод за флирт, канейки обекта на желанията си на танц.

В България, Полша и повечето славянски страни за негласно правило се смята, че когато мъж покани жена на среща, той е длъжен и да плати сметката на мястото, където е срещата.

Танци

В Холандия обаче няма никакво значение кой кого е поканил – сметката се дели по равно.

В Чехия и Португалия е напълно задължително мъжете да отиват на среща с букет цветя. При чехите предпочитани са лалетата и розите, а португалците на всяка цена избягват червеният цвят при букетите, тъй като е символ на революция, и числото 13, защото смятат, че ще им донесе лош късмет.

Във Финландия се гледа строго на флиртовете на обществено място, като дори целувките на публични места са забранени. В Люксембург забраняват единствено флиртовете на работното място.

За гърците, румънците и турците одобрението на родителите е от ключово значение, когато харесат някоя жена. В Турция родителите държат изкъсо децата си, в Гърция веднага настояват да се запознат със семейството на дамата, а румънките очакват да чуят комплименти и за роднините си от ухажора.

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари