ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Жените лъжат за възрастта, а мъжете за парите

Жените лъжат за възрастта, а мъжете за парите

Първа Среща

На първа среща жените най-често лъжат за възрастта си, а мъжете най-често послъгват за точната сума на заплатата си, показа британско проучване, цитирано от Дейли мирър.

В допитването са участвали 8000 души, като крайните резултати показали, че 37% от дамите са излъгали на въпроса за годините си, а 29% от мъжете са скрили истината за доходите си на първа среща.

В британското проучване мъжете са заявили също, че избягват да разкриват подробностите около предишните си любовни връзки.

18% от жените пък дори са излъгали за името си на първа среща, като се представили на потенциалния си партньор с фалшиво име.

Третата най-срещана лъжа и при двата пола е за професията им. Мъжете предпочитали да се представят като предприемачи, без реално да са такива, а жените за манекенки.

Изследването е условило още, че 37% от господата харесват жени, които проверяват телефона си повече от веднъж по време на срещата.

Среща

Няколко месеца по-рано британският сайт МобайлСлотс също провери честността на мъжете на първа среща и се оказа, че искреността е рядко срещано явление при запознанство.

72% от господата са лъгали на първа среща в опит да впечатлят жената, с която са харесали. Тогава също се оказа, че професията и заплатата са най-често срещаните лъжи.

На трето място се нарежда заблудата относно хобито им, като 50% от мъжете са излъгали, че са начетени личности с интереси в областта на изкуството, вместо да си признаят, че в свободното си време предпочитат да играят на компютърни игри и да гледат футболни мачове.

Анкетата показа също, че пред потенциалната партньорка мъжете държат да се представят като грижовни и чувствителни, заради което си измисляли как обожават животните и се грижат за деца, щом им се отдаде възможност.

34% от мъжете излезли на първа среща вече имали сериозна връзка, но мамели жената, че не могат да окрият подходящата, за да се обвържат. Една трета от господата казват, че няма да се изненадат, ако открият, че и дамата ги е излъгала за нещо.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати