ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Каква е връзката с жена Риби?

Каква е връзката с жена Риби?

Щастлива Връзка

За хората, родени под този зодиакален знак, любовта е велика сила, която е управляващ фактор в техния живот. По природа жените Риби са невероятно чувствителни и интуитивни.

Не е тайна, че едни от най-великите медиуми и мистици, надарени с особена медитативна сила, са подвластни на мистериозната планета Нептун – зодиакален господар на Рибите. Те се нуждаят от дълбоко обвързващи емоционални връзки, които сляпо ги привързват към хората, които обичат, дават им възможност да ги обожават, да се прекланят пред тях, да споделят техните радости и болки.

Жената Риби се влюбва много лесно и често се занимава с грешни партньори. Даже когато е щастливо омъжена, нейните силни сексуални инстинкти я въвличат в извънбрачни афери.

Нейните чувства са обикновено искрени и обясненията ѝ в любов могат да бъдат деликатни, нежни и чаровни. Като правило се омъжва за любезни и с ниска сексуалност мъже. Тя се чувства в безопасност с тях, но в нейната фантазия мечтае за друг любовник.

Тези жени са доста суетни. На тях трябва да им се повтаря, че са обичани. Тогава те отвръщат с една безкрайна преданост. Не са конфликтни, не се борят за власт, но по някаква странна прищявка на съдбата се обкръжават с властни и влиятелни хора. И ако им е нужна помощ, ще съблазнят тези авторитетни мъже, без обаче да бъдат нагли и груби. Понякога изглеждат толкова безпомощни, че на мъжете просто им се иска да им помагат.

Зодия Риби

В любовните си връзки жените Риби са доста привързани към партньора си. И въпреки че често ще ви дразнят с постоянното си присъствие и желание за близост, трябва да знаете, че това може би са единствените жени, които ще поставят вашите нужди над своите.

А в замяна искат само малко нежност и топлина. Така че, дайте им ги и си пазете добре миловидните Риби, защото те наистина ви обичат с цялото си сърце.

Не трябва да се забравя, че любовта за жената Риби е основа на всичко, център на нещата, от нея започва и с нея завършва всичко. Ако е щастлива в любовта, всичко останало в живота ѝ е чудесно.

Ако страда от нещастна любов, всичко останало няма значение. Нейната главна потребност е да се разтвори в желанието да бъде с определен човек, за нея всяка връзка е почти мистичен съюз между две души.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати