ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Каква е връзката с жена Телец?

Каква е връзката с жена Телец?

Жена Телец

Надали ще видите жена Телец да се посвети на емоционална връзка с мъж, който лети в облаците или амбициите му са само на думи. Тя истински цени лукса - ще си поръча най-скъпото питие, ще си избере най-скъпото бижу и по-добре не ѝ правете забележка за това.

Но не оставайте с впечатление, че се интересува само от богати мъже. Напротив, нейната цел е сама да се развива и да израства в професията си, така че да може сама да си позволява глезотийки. Просто търси мъж, който е способен да застане рамо до рамо с нея.

Жената Телец не вярва в платоническата любов. За нея любовта има само една основна форма и това е физическата. От млада тя се интересува от секса като форма на любов, но колкото повече научава, толкова по-взискателна става към партньора си.

Ако един мъж не я удовлетворява, тя просто го изоставя. Не изпитва никакви угризения на съвестта, смята че той сам си е виновен, щом като не се постарал да я заслужи. Не се опитва да намери разумни обяснения за някои неудачи в секса с определен човек.

Телец

Добър знак е, ако ви покани на вечеря у тях. Но това съвсем не означава да очаквате плътски удоволствия още същата вечер. По този начин жените Телец показват, че ви допускат до себе си. Ако пък трябва да излезете на ресторант, изберете такъв с по-жива атмосфера, уютен и с внимателно подбрана храна.

Ако и вие обичате и можете да готвите, е добра идея да я поканите у вас и да приготвите сами храната. Жената телец може да изглежда лесна, но знайте, че тя търси определена субстанция в любовта и живота. Иска да е сигурна, че прави мъдър избор, преди да го е направила.

Жената Телец знае какво иска и нейната упоритост може да стане неразумна. Когато преследва нещо и е решила да го получи, даже ако трябва да плаче, да заплашва или да хвърля предмети.

Ако сте свързани с жена Телец, пригответе се да се предадете или да избягате. Ядосана, тя е лош враг. Може да използва всякакво оръжие, за да си отмъсти. От друга страна, тя толкова желае да дава, колкото и да получава.

Като цяло, в интимните си връзки жената Телец е изключително практична и не е идеалист. Няма да я видите да тъгува за някой герой от киното, когато някой много по-достижим мъж стои редом с нея.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати