Каква е връзката с жена Рак?

Семейство

За жената Рак времето, прекарано заедно с любимия човек, има огромно значение. Тя е резервирана и мнителна в началото на отношенията, не показва сериозен интерес и дори е леко разсеяна, което бързо може да обезкуражи по-нетърпеливите мъже и да ги накара да се откажат още в началото.

Жената Рак очаква бавно и напоително ухажване, интензивен интерес, разнообразие и най-вече да усети желание да прекарвате максимално голяма част от времето си с нея. Тя има нужда да е непрекъснат център на внимание, а не само епизодично да получава част от вашето внимание.

Много често тези дами се чувстват нещастни в любовта. И причината за това са прекалено романтичните им представи за връзка.

Иска им се и след 10 години тръпката да е все така жива, а обожанието на половинката им още да се чете в очите му. За тях романтиката е нещо задължително в отношенията. Имат нужда да се чувстват обичани и единствени.

Намери ли любовта, тя може да се разбере с всеки, независимо от възрастта, зодията, социалното му положение. Мъжете често са несправедливи към тази жена и я обвиняват в обсебване, но истината е, че от сърце желае да направи щастлив любимия човек.

Зодия Рак

Жената Рак е много чувствена, но обикновено е под силно влияние от партньора си. Ако той е внимателен, нежен и тя усеща всичко това, се отпуска и показва своята пламенна натура.

Плаши се обаче лесно от някоя по-груба дума или жест и се затваря в себе си. Може да ощастливи своя партньор, само ако той самият успее да я предразположи.

Жената Рак мечтае за голямо, сплотено и щастливо семейство, едновременно с това тя търси вниманието на всички останали, нейната мисия е да е полезна, да печели уважение и одобрение, тя е социална, много търпелива с хората и умееща да напипва човешките проблеми.

Жената Рак трудно намира спокойствие преди да се усети в един хубав, голям и добре подреден дом, в който всичко е плод на нейния вкус и избор, със стабилен и благ мъж и поне едно дете, на което да даде цялата си любов.

Не забравяйте, че тази жена е лоялна и грижовна, не обича да се разкъсва между много хора.

Рейтинг

4.4
Общо 5 гласували
5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари