ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Каква е връзката с жена Лъв?

Каква е връзката с жена Лъв?

Щастлива двойка

Във връзката си жените Лъв искат обожание. Да усещат във всеки един момент вашата гордост, че са до вас. Освен това ще е добре често да се съгласявате с мнението им, защото дори да не звучи много правдоподобно, накрая ще се окажат прави. А дори и да не стане, то поне ще ви върнат вниманието и уважението десетократно.

Жената Лъв постоянно се стреми да бъде забелязана. Тя обича да ѝ се възхищават и да ѝ обръщат повече внимание, отколкото на другите дами.

Самата тя невинаги е влюбена, но ѝ харесва мъжете да проявяват интереса си към нея така, че всички да забележат, поради което не отхвърля обожателите си, даже когато не са ѝ приятни.

Обича да е свободна и не се обвързва лесно. Държи на свободния си избор и мрази да има проблеми, когато реши да изостави някого или просто временно да разнообрази любовните си преживявания.

В това отношение е значително егоистична и не мисли какво причинява на партньорите си. Ако изпитва по-силни чувства към някого, може да прикрие страничните си връзки, за да не загуби този човек напълно, но на това не може да се разчита.

Зодия Лъв

Лъвиците търсят впечатляващи мъже – уверени, ведри, красиви и обичащи живота. Мъже, които могат да оценят какво съкровище стои насреща им. Защото тези дами наистина са съкровища. Умни, находчиви и много, много съблазнителни. Ако в група от 7-8 момичета, погледът ви веднага се задържи само на едно от тях, почти сигурно е, че то е именно зодия Лъв.

За да я задържи, един мъж не бива да ѝ дава никакъв повод за съмнение. Той трябва да изказва обожанието си постоянно, да ѝ прави подаръци.

Нужно е да помни, че тя обича приключенията, че е находчива и смела. Обича да пътува, да посещава интересни места. Никога не бива да я критикува, защото тя не понася това.

В секса не очаквайте компромиси от жената Лъв. Тя е толкова убедена, че прави щастлив партньора си, че дори мисъл не ѝ минава за компромисни решения.

И тъй като целта й е да бъде желана, тя ще се държи така, че да съблазнява. Може да бъде и значително агресивна. Ако любовникът й я разочарова, ще се натъкне на мълчаливо презрение. Няма никакъв шанс отношенията да се подновят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати