Бъдещата тъща пазарува рокля по-дълго от булката

Булчинска рокля

Сватбата обикновено е вълнуващо събитие за семействата и на младоженеца, и на булката. Оказва се обаче, че има един член от семейството, който се вълнува за събитието повече от всички останали – бъдещата тъщата.

Всяка жена се опитва да намери перфектния тоалет за подобно събитие. Оказва се, че на майките на младоженката им е най-трудно да намерят подходящата рокля за сватбите на своите дъщери. Причината затова са социалните мрежи и непрекъснатият звезден блясък, който ни залива от интернет пространството.

Бъдещите тъщи избирали тоалета си изключително трудно – те прекарвали средно около 2 часа и 30 минути повече в пазаруване, отколкото дъщерите си, на които всъщност им предстои сватба. По този повод е направено проучване, в което са участвали 2000 бъдещи тъщи.

Повечето от дамите обясняват, че чувстват все по-сериозен натиск за това как точно ще изглеждат на този важен за детето им ден. Около 41 на сто от запитаните жени обясняват, че търсят подходящата дреха за събитието заедно със своите сватове.

Около 17 % пък твърдят, че нямат никакви притеснения да се облекат в бяло на сватбения ден на дъщерите си. 61 на сто от бъдещите тъщи обясняват, че не правят никакъв компромис и са готови да дадат много пари, стига да намерят идеалната за тях рокля.

Сватба

Британско изследване пък показа, че мъжете в страната са луди по своите тъщи. Десет на сто от женените мъже споделят, че имат прекрасни отношения със своите тъщи, а това определено противоречи на общото мнение, че съпрузите и майките на булките се мразят.

Половината от анкетираните мъже намират майките на съпругите си за изключително атрактивни. 17 на сто от господата дори твърдели, че тъщите им са по-хубави от съпругите им. Изследването е публикувано на страниците на вестник Дейли мейл.

Една трета от участващите в анкетата мъже споделят още, че биха се чувствали много щастливи, ако половинките им остареят благородно, както майките си. Една четвърт от британците пък си признават, че понякога се случва да флиртуват с майките на своите съпруги.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати