Каква е връзката с жена Дева?

Двойка

Трудно е да се завоюва любовта на Дева – трябва да съчетавате в себе си много достойнства. Ако не открие в своя избраник дори една задължителна съставка от своя идеал, Девата със завидна упоритост и поразителна недалновидност ще се старае да я развие.

Най- важните качества за нея са вътрешна сила, доброта и честност. Тя не понася мързеливи и апатични типове, които нямат морален компас. Понякога може да ви се стори, че жената Дева се държи студено.

Това е така, защото това и помага да запази чисти тялото и духа си. Нейното тяло е като антена, която привлича сигнали. Тези сигнали ѝ показват дали да продължи напред или да се отдръпне.

Често тези дами са категоризирани като самотни. Защото трудно решават да се обвържат, а още по-трудно създават семейство. Но истината е, че те, както всички нас, търсят идеалния

партньор.

С тази разлика, че този им стремеж не е само на думи. Няма да видите жена Дева, която ще се обвърже на принципа „карай по течението, пък времето ще покаже“.

Зодия дева

Тя няма илюзии за секса или за невероятни желания. За нея това са напълно естествени неща. Не обича мъжете тип „бързи завоеватели”.

Предпочита този, който има достатъчна самодисциплина и е способен да чака, докато връзката логично не стигне до неизбежните сексуални взаимоотношения. Разбира се, тя не разпределя всичко толкова стриктно.

Не обича трогателните изненади, затова не подарявайте подаръци на публично място. Окуражавайте я. Тя е умна и обича да следва рационална линия на мислене. Ще я впечатлите, ако говорите интелигентно и с добра граматика.

Тя няма да се съгласи с вас, само за да угоди на егото ви, а ще задава въпроси, докато не проучи всички възможности. Покажете ѝ, че можете да се съревновавате с нея на духовно ниво, така ще спечелите респекта и уважението ѝ.

Не си врете носа прекалено дълбоко в личните им дела. Те пазят частния си свят. Избягвайте шумни места и вулгарни или оскърбителни развлечения. Девите се гордеят с добрия си вкус. Не позволявайте безпокойствата на Девата да завладеят и вас, тъй като родените под този знак вечно се тревожат за нещо.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Свързани рецепти