ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Каква е връзката с жена Везни?

Каква е връзката с жена Везни?

Секси двойка

Няма пряк път към сърцето на жена Везни. Тя е подвластна на Венера, което значи, че любовта и романтиката са на преден план за нея. Критериите са високи и не всеки мъж може да ги изпълни. Тя ще отчете малките романтични жестове само на мъж, който я привлича по някакъв начин.

Ключовото качество, от което се ръководят, е перфекционизмът във всяко отношение и най–много при взаимоотношенията си с мъжете. Падат си по флирта, съблазняват мъже от всички зодии, не се съобразяват свободни ли са или не, единственото важно за тях е да са артистични.

Предпочитат мъжете да ги харесват, дори когато не се интересуват. Като една истинска Афродита, жената Везни е фокусирана изцяло към себе си. Винаги закъснява, но не тя е виновната, просто другите са подранили.

Везните изпитват любов към самата любов. Затова често се влюбват не в образа, а в представата си за образа на даден мъж. Имат големи очаквания, но са готови да отвърнат със същото. Макар и по малко егоистичен начин.

И все пак, това са дамите, които най-добре могат да преценят от какво се нуждаете и да ви го дадат. Тази им способност да бъдат универсални ги прави страшно желани от мъжете.

Везни

Никога не можете да подарите прекалено много цветя, особено в началото на връзката. Това показва респект и чест, което я кара да се разтопи. Жената Везни има стил и грация и ще държи вие също да изглеждате добре.

При среща разговорът ще върви гладко, като ще успеете да засегнете всякакви теми. Тази истинска дама обича да разглежда проблеми от всякакви ъгли, затова не се срамувайте да изразявате мнение.

Жената Везни, разбира се като представителка на Венeра, изобщо не се съмнява в сексуалността си. Дори иска и другите да я забелязват, затова често я подчертава провокативно, по най – неочакван начин.

Много женствена и нарцистична, ключовата дума в секс отношенията ѝ е драма. Обожава да наблюдава реакциите на половинката си и залага на дългата предигра, която може да включва доста палави думички.

Но въпреки благородството и всеотдайността си и те си искат своето. А какво е то, вие сте тези, които трябва вече да знаете. Ако не знаете, толкова по-зле за вас, защото това е признак, че не се интересувате достатъчно от своята любима Везни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати