ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Каква е връзката с жена Козирог?

Каква е връзката с жена Козирог?

Любов

Човек остава с впечатление, че за жените Козирози любовта и бракът са второстепенни, тъй като държат много на кариерата си. За любовта може и да е така, но не и за брака.

Четири са основните неща, които Козирозите преследват: сигурност, авторитет, уважение и обществено положение.

И няма значение какъв ще бъде начинът за постигането им - дали като учителка пред черната дъска, дали като високопоставена служителка в мощна фирма или хванала под ръка амбициозния си съпруг, с чийто авторитет, дом и финанси тя се разпорежда внимателно, тактично и разумно. Във всеки случай жената Козирог винаги получава признание.

Тя придава голямо значение на любовта, макар че може и да не го показва. Някои жени оставят този въпрос на съдбата, но жената Козирог я строи със собствените си ръце.

Тя е придирчива към мъжете и най-малко от всички други е склонна да се влюби от пръв поглед. Тя няма време за леки флиртове, любовта за нея е сериозна работа. Ако мъжът наистина я интересува, тя ще го наблюдава отстрани, преди да реши да го съблазнява.

Козирог

След Скорпионите, жените Козирог са най-грешно разбраните. Изглеждат студени и безчувствени, но дълбоко в душата им това не е така. Те наистина вярват, че да затвориш чувствата си в кутия, е най-добрият начин да се бориш с предизвикателствата на живота.

Но това съвсем не ги прави ледени кралици. Дори интересното при тях е, че макар консервативни, те са единствените, които могат да въведат коренни промени в любовта и работата си. При това с лекота.

Ако един мъж реши да се обвърже с жена от тази зодия, трябва да знае, че тя изглежда доста по-уравновесена и стабилна, отколкото е всъщност. Със своето поведение тя е в състояние да ви убеди, че е твърда като камък и нищо не би могло да я извади от равновесие. Истината обаче е, че тя постоянно мени настроенията си.

Жената Козирог трудно се отпуска в романтична обстановка. Зад хладното си поведение тя крие силно физическо желание, което едва ли може да бъде задоволено как да е.

Докато общото ви бъдеще е неясно, безцелните разходки, задушаващите прегръдки и блажените целувки ще са просто губене на време. Но веднъж решила, че вие сте подходящият мъж, тя ще стане любвеобилна и гальовна като домашна котка и дори страстна.

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати