Любовта в годината на Козата за Водолей

Зодия Водолей

Годината на Дървената Коза е приготвила много изпитания на любовния фронт за родените под знака на Водолея. Предстоят много ситуации, в които ще трябва да избирате между разума и чувствата.

Енергията на Козата влиза в конфликт с енергията на Водолея, което предизвиква различни по дълбочина неприятности на любовния фронт през цялата година.

Известният егоизъм, който Водолеят е склонен да проявява по отношение на половинката си, в годината на Козата може да предизвика не само скарване, но и раздяла завинаги. Затова през тази година родените под знака на Водолея трябва да мислят, преди да направят или да кажат нещо по отношение на половинката си. Само с много нежност и внимание може да се задържат отношенията с човека, на когото държите.

В годината на Козата Водолеят трябва да се държи много внимателно с любимия си човек и да проявява търпение, а също така да прави компромиси, ако държи да запази връзката си.

Водолей

Самотните представители на зодия Водолей през 2015 година нямат много голям шанс да срещнат човека, с когото ще поискат да остареят. Дори да се получи някакво взаимно привличане, то ще е за кратко. През първата половина на лятото има шанс за някакви любовни авантюри, но през втората половина на лятото няма голяма вероятност за любовни закачки.

След края на лятото Водолеят ще е подложен на атаки от страна на стари партньори, които ще се опитат да възстановят отново отношенията си с него. Това обаче няма да доведе до желания резултат и дори да се създаде някаква връзка, тя ще приключи много бързо.

След края на октомври обаче за Водолея настъпва времето, в което има всички шансове както да срещне партньора, с когото ще има хармонична връзка, така и да възстанови стара връзка, която все още не е могъл да преодолее след раздялата.

През декември Водолеят има шансове за сключване на успешен брак, но преди това не е добра идея да предлага женитба на половинката си. Края на годината е периодът, който е най-щастлив за Водолея от гледна точка на любовни преживявания.

Рейтинг

5 0
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Vluben
Vluben
30.05.2015 15:24
Mnogo kritichni pokazateli,no e taka.Znamgo ot opit,za6toto obicham predstavitel ot zodiqta i mi e mnogo trudno da q sklonq da sme zaedno!
0
3