Любов в годината на Козата за Козирог

Козирог

В годината на Дървената Коза родените под знака на Козирога могат да очакват много интересни случки в любовния си живот. Това е година, пълна с приятни изненади в това отношение за Козирозите.

След средата на май Козирогът има голям шанс да срещне човека, за когото винаги е мечтаел. Този човек дори ще се доближава до идеала, създаден във въображението ви. Но доколко ще бъде сериозна и продължителна любовната ви връзка с него, зависи изцяло от вас.

Ако проявявате прекалена студенина към избрания от вас човек, само за да не разкриете изцяло колко много държите на него, напълно е вероятно той да се отдръпне от вас.

В това отношение Козирозите трябва да поработят върху характера си, тъй като рядко са склонни да проявяват чувствата си. Не се страхувайте да разкриете любовта си.

През юни Козирозите, чиито отношения с половинката са влошени, ще имат възможност отново да усетят романтиката от първите срещи и тръпката на влюбването. Само че ще го направят не с нов партньор, а с човека до себе си, за да дадат отново шанс на връзката, на която държат.

Зодия Козирог

Възможно е при разгарянето на страстта с дългогодишния партньор след няколко месеца да се появи ново попълнение в семейството. Свободните Козирози имат шанс да сключат успешен брак в разгара на лятото. Така че не се колебайте да предложите на половинката си да узаконите отношенията си - юни, юли и август са най-подходящи за тази цел.

В годината на Козата Козирогът се чувства окрилен от силата на любовта. Дори да има известни конфликтни ситуации с партньора, те приключват бързо и без последствия.

Само в началото на август има опасност конфликтите да прераснат в нещо по-сериозно, но мъдрият Козирог ще знае кога да отстъпи, за да не се стигне до раздяла. В годината на Козата родените под знака на Козирога са готови да се борят за любовта си на всяка цена.

Козирозите, които досега не са се замисляли за сериозна връзка, в годината на Козата ще усетят, че вече им е време да оценят топлината на домашния уют.

Само в края на годината късметът в любовта може да изневери на Козирога. По това време са възможни сериозни конфликти с половинката, които могат да предизвикат край на връзката.

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари