Любов в годината на Козата за Скорпион

Любов

В годината на Дървената Коза родените под знака на Скорпиона се радват на успех във всичко - както в кариерата и отношенията с колеги и приятели, така и в любовта.

В годината на Козата Скорпионът ще е подложен на изпитанията на влюбванията, които няма да са едно и две, особено през летните месеци. Те обаче ще вървят заедно с прояви на ревност, понякога от страна на Скорпиона, понякога от страна на избрания от него човек.

Това е бурна емоционална година за Скорпиона, която ще го срещне с много нови хора. Свободните Скорпиони имат всички шансове да започнат сериозна връзка.

Скорпионите, които имат дългогодишен партньор, могат да се разделят с него в годината на Дървената Коза, тъй като изкушенията, които ще срещнат, може да ги накарат да променят изцяло живота си.

Май е времето, когато отношенията с избрания от Скорпиона човек могат да преминат в по-сериозни. През този месец роденият под знака на Скорпион ще поиска да се свърже в по-стабилна връзка с партньора. Възможно е дори предложение за брак.

Скорпион

Юни и юли са перфектни месеци за дълго пътешествие с любим човек, тъй като ако отношенията между двамата са сериозни, но тръпката е изчезнала, това може да я върне. А ако връзката все още е в началото, това е начин тя да се задълбочи.

В началото на есента Скорпионът може да срещне известни трудности в общуването с половинката си, предизвикани от липса на достатъчно внимание и романтични жестове от негова страна.

Затова би било добре да помислите за нежната страна на връзката и да изненадвате половинката си поне от време на време с някоя романтична дреболийка.

Липсата на такива жестове се оказва често спънка в любовта за Скорпионите, тъй като те не обичат много много да показват, че са зависими от партньорите си в емоционален план.

Ноември и декември също са месеци, в които свободните Скорпиони могат да открият най-накрая перфектния човек за тях. Това е времето, когато Скорпионът взима важни решения за развитието на връзката си или е готов да започне нова любов, на която да се посвети изцяло.

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари