ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Трите най-наивни зодии в хороскопа

Трите най-наивни зодии в хороскопа

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k73134
Селфи

Вярва се, че зодията оказва влияние върху характера ни и ако някои зодии са по-страстни, други – по-отмъстителни, то трети са по-склонни да се подават на лъжи и манипулации, заради което се определят като пълни наивници.

Везни

За Везните е много трудна и често пъти невъзможна задача да вземат дадено решение и да стоят зад избора си. Те предпочитат някой друг да взима решения вместо тях, а тази тяхна колебливост ги прави идеални мишени за опитните лъжци и манипулатори.

Пълничка

Везните са наивни за абсолютно всяка житейска сфера и лесно могат да бъдат подмамени. Без да се замислят ще повярват на напълно измислени истории и празни обещания, като дори не се опитат да анализират това, което им се казва.

Риби

Рибите са най-големите мечтатели в хороскопа и е достатъчно само някой да ги подлъже, че големите им фантазии могат да станат реалност и те ще му повярват безрезервно.

Рибите се стремят към материална сигурност и в същото време хазартните игри и други методи за бърза печалба са им уязвимо място. Това много лесно може да ги превърне в жертва на измама.

Любов

Телец

Представителите на зодия Телец са разумни хора и трудно могат да бъдат подведени. Когато става въпрос за пари, бизнес и материални неща, Телците не биха се доверили лесно.

Но когато става дума за любов, няма по-наивни от тази зодия. Родените под този знак лесно се поддават на манипулации, когато те идват от любимия им човек. Не е трудно и да станат жертви на интриги, когато са силно влюбени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Greta Stoqnova
Greta Stoqnova
10.03.2018 16:20
ВЕЗНИ-не сме наивни,а винаги търсим Доброто в даден човек!
0
1
Емануил
Емануил
26.03.2016 22:11
Телеца съвсем не е наивен, напротив, те са много наясно с целите си и ги постигат винаги.
14
3