Майсторите на флирта според зодиакалния знак

Флирт

Четири от зодиите в хороскопа за истински майстори на флирта и нямат никакви проблеми, когато искат да се сближат с обекта на своите интереси, заради неустоимите си чар и интелект.

Телец

Класацията за флиртаджии се оглавява от Телеца, защото е едновременно симпатичен, интелигентен и много забавен. Лесно привлича вниманието на противоположния пол само с поглед.

Рядко обаче представител на тази зодия ще направи първата крачка към сближаване. Те разчитат на езика на тялото, за да покажат, че харесват някого. Силното излъчване на Телците за нула време ги прави център на внимание.

Близнаци

Близнаците са артистични, забавни, чаровни и удивително лесно общуват. Родените под този знак обичат флирта и дори да са обвързани, биха пофлиртували с някой непознат.

Силата на словото е тяхното основно оръжие, с което впечатляват противоположния пол. Близнаците са изключително сладкодумни, а тяхната широта на ума не познава граници.

Позитивното им излъчване и чувството им са хумор ги правят привлекателни за останалите.

Флиртуване

Скорпион

Скорпионите освен майстори на флирта, са и от хората, които най-страстно преследват обекта на интересите си. Мъжете и жените от тази зодия са завоеватели никога не би ги привлякъл човек, който сам се предлага.

Един типичен Скорпион използва доста нетипични методи за флирт. Рядко те демонстрират предпочитанията си към определен човек. Предпочитат да го изучават от дистанция и когато най-малко очаква, да му се нахвърлят страстно.

Водолей

Водолеите са едни от най-харизматичните представители на зодиака. В поведението им се съчетават оригиналност, интелигентност и отлични комуникативни умения.

Представителите на въздушната зодия с лекота привличат погледите върху себе си с креативност и умение за боравене с думите.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Tinti
Tinti
25.02.2016 16:46
Явно всеки сайт си избира 4-5 любими зодии и си ги въртеляшка из статиите в различен сос. Моята зодия не е сред любимите на авторите, така че не я намирам сред обичайните майстори на всичко - овен, телец, скорпион и водолей :)
1
0