ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Любимата напитка издава женския характер

Любимата напитка издава женския характер

Алкохол

Всеки избор, който човек прави в живота си, го определя по някакъв начин. Изборът на напитка също. Малко са тези, които се интересуват от произхода на любимата си напитка. За тях тя е просто нещо, което барманът им сервира. Но едва ли предполагат, че изборът им често издава малка част от характера им. Ето кратък списък на напитките и тяхното значение.

Безалкохолно

Ако дамата си избере портокалов сок или газирана напитка - попаднали сте на сериозна и независима жена, която иска на всяка цена да държи всичко под контрол. Този тип жени гледат на мъжете отвисоко като на деца. Те самите отдавна са пораснали и не се занимават с подобни глупости като пиенето на алкохол.

Вино

Дамите, които предпочитат вино, са уверени, интелигентни и много женствени, ерудирани, с богата обща култура и много проницателни. Имат си собствено мнение и не се притесняват да го отстояват. Ако трябва, биха минали и през огъня за хората, които обичат.

Вино

Шампанско

Шампанското се предпочита от кокетките и момичетата, които обичат да се смеят. Тези жени нямат против да се омъжат за по-възрастен от тях партньор. Те често изневеряват и лесно се напиват.

Бира

Ако госпожицата, която сте поканили на среща, пожелае бира, забравете за романтиката, защото тя изобщо няма намерение да влиза в любовни отношения с вас. Поне в близко време. Затова пък желанието да изпиете по бира заедно означава, че вие сте я заинтересували като личност.

Водка

Водката е любимо питие на самостоятелните жени, които знаят какво искат и как да го постигнат. Освен това са и много страстни любовници! Това, на което много се дразнят, са мрънкащите хора и лигльовците, които не могат да поемат отговорност за действията си.

Уиски

Ако видите жена да държи чаша, пълна с уиски, бъдете внимателни. Тези момичета съвсем не са с лесен характер. Не позволяват на никой да им се налага, камо ли да ги разиграва. Ако ги искате в живота си, ще трябва първо да спечелите уважението им и да покажете, че на вас може да се разчита.

Момичетата, които си падат най-вече по коктейлите, са много мили, романтични и добрички. Готови са на всичко за хората, които обичат и винаги ще ви помогнат в нужда.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати