Четирите зодии, които най-трудно запазват връзките си

Зодии

За 4 от зодиите в хороскопа е доста трудно да запазят връзката си с едни човек заради характеристики от своя зодиакален знак, които правят обвързването за тях невъзможна мисия.

Овен

Първата зодия от хороскопа се слави с несравним инат. Овните не са склонни да правят компромиси с желанията си или да се съобразяват с партньора до себе си, което винаги им изиграва лоша шега в любовта.

Неотстъпчивостта във всяко едно отношение ще възпрепятства всяка една връзка на Овена, докато не промени своето отношение и не осъзнае, че освен неговата истина съществува и друга, вместо да хвърля жар и енергия в това да убеждава околните в своята правота.

Рак

Раците са най-недоверчивата и мнителна зодия. Много трудно се доверяват на някого, а още по-трудно се отпускат в една връзка и когато решат, че кандидатът е достоен за тяхната любов, той вече се е отказал.

Представителите на водната зодия имат необикновено силна интуиция, но докато се опитват да се предпазят от всяко зло, изпускат много от удоволствията на живота, в това число и на любовта.

Дева

Дева

Прекалената критичност създава големите проблеми на Девите в любовния им живот. Трудно се намира човек, който да изтърпи техните критики относно стила си, интересите и начина на мислене, несъвпадащи с техните.

Дори и да са добронамерени, намеренията на родините под този знак често остават неразбрани и накрая стават основна причина за тяхната самота.

Водолей

Най-общителната и креативна зодия също не са никак лесни в любовта, защото са прекалено взискателни към потенциалните си партньори. Повечето Водолеи чакат принца на белия кон и са готови дори да останат сами, но не и да се простят със своите идеали.

Със своите претенции могат да ужасят всеки нормален човек и нещата няма да се променят, докато не се научат да приемат една личност такава, каквато е.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Александър
Александър
10.11.2015 13:29
о да, определено всичко, написано за водолеите е така

изключително критични, случвало се е да се запозная с човек, с когото много добре бих се разбрал, но ако разбера че няма като моите интереси и/или ми противоречи по някаква тема го зарязвам
7
0