Типовете жени, които остават самотни

Приятелки

Дали ще бъдем щастливо обвързани или самотни зависи изцяло от гледната ни точка за любовта и собственото ни поведение, казват психолозите. Според тях могат да се определят 7 типа жени, които често остават самотни.

Безнадеждната романтичка

Тези жени са напълно откъснати от действителността и сляпо вярват, че ще открият сродната си душа, с която животът ще върви по мед и масло. Във фантазиите си създават образ на перфектния мъж и ако ухажорът им се разминава с въображаемата им версия, веднага провалят връзката.

Придирчивата

Работохоличка

Придирчивите жени са твърде взискателни, когато си избират партньор. В техните очи няма идеални хора, но се стремят да открият такива любовта. Затова непрекъснато изкисват нещо от партньора си и никога не са доволни. Това е и причината в крайна сметка мъжът да ги изостави и те да останат сами със своите критерии.

Непридирчивата

Пълната противоположност на придирчивите жени са тези, които въобще не подбират партньорите си и са готови да се обвържат с всеки. Но въпреки силното си желание за връзка, те също остават сами, защото липсата на стандарти в любовта им носи големи разочарования.

Кариеристката

Жените, които са обсебени от своята професия, също остават сами. Те нямат време за любов, не излизат често с приятели, за да се запознаят с нови хора, а дори и да срещнат потенциален партньор, го пренебрегват, за да печелят повече пари.

Алфа жената

Парти момиче

Тези жени са независими, уверени и с много силен характер. Техният открояващ се нрав обаче е и причината да са сами. Те са толкова силни и независими, че не биха оставили друг да се погрижи за тях. Обичат сами да решават проблемите си, а в една такава връзка мъжът често се чувства ненужен.

Femme fatale

Фаталната жена е истинска кралица на драмата. Тя прави чудовищни скандали, дори за най-малкото нещо и е доста крайна в настроенията и чувствата си. Срещайки нов партньор от самото начало е убедена, че връзката няма да провърви, създавайки по този начин стена между себе си и мъжа.

Вечната купонджийка

Този тип жени обичат живота и забавленията. Стремят се да живеят като за последно и избягват да мислят за бъдещето. Това обаче ги прави непостоянни и колебливи, а в крайна сметка имат многобройни мимолетни връзки и нито един сериозен партньор до себе си.

Рейтинг

5 0
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Аз
Аз
11.06.2015 11:12
Та разбрахте ли, момичета, за да си намерите добър съпруг, което трябва да е единствената цел в живота ви, трябва да сте точно определен тип жена. Така че забравете неща като индивидуалност, цели и лично развитие, набутайте се по някакъв начин в калъпа на перфектната жена, за да угодите на бъдещия си мъж.... Не, честно, по-тъпа статия не съм чела наскоро... Все едно сме се върнали век назад.
2
2
Нина
Нина
29.05.2015 13:47
че те останаха ли други типове жени? ако съдим по статията всички ще са сами
4
0
Нина
Нина
27.05.2015 14:01
Аз съм съпруга, майка на двама сина и баба на две внучета. И въпреки това съм сама.
3
0
Марго
Марго
26.05.2015 19:08
Всички жени живеят самотни,независимо дали са сами или са влезнали в живота на мъж.Това е така заради вродената им неспособност и некадърност да разбират,възприемат и осъзнават правилно това,което виждат и чуват.
8
3
36965
36965
11.06.2015 08:34
И кое е правилно, сестро, това, само, което аз мисля е правилно, пък нека съм сама! Сама жена е много по-добре от сам мъж, и дете мога да имам, ако искам, без някой да ми виси до полата алфа съм аз
1
4