ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Китайка е майка на 72 деца

Китайка е майка на 72 деца

Многодетни майки

Жителка на Китай изненада целия свят, след като разкри публично, че е майка на 72 деца. Това обаче съвсем не означава, че тя е родила всички тези малчугани.

Благородната и състрадателна жена е отдала последните почти двадесет години от живота си на хлапета, осиновени от нея. Част от децата са съвсем малки бебета, а други - тийнейджъри и дори младежи, навършили пълнолетие.

Денят на Ли Лиян стартира точно в 5.00 часа сутринта. След като се събуди, жената се заема с приготвяне на закуска за многолюдната си челяд. После идва ред и на похапването, което напомня повече на това в детска градина, отколкото на класическата семейна закуска.

Когато всички са се нахранили, идва ред на поредната трудоемка задача, която Ли Лиян трябва да изпълни. Налага се китайката да заведе до училище всички момичета и момчета, за които е поела грижа. Щом изпълни и това родителско задължение, майката вече може най-после да иде спокойно на работа.

Работата на жената е съвсем обикновена. Тя притежава малък обувен магазин, където се трудни няколко часа. Когато работният ден приключи, китайката отново влиза в ролята на любяща майка и се прибира у дома, за да сготви на деца, да изпере изцапаните им дрехи, да им помогне с домашните и да подреди голямата бъркотия, която всички тези малки палавници оставят след себе си.

Прасета

Една от неизменните вечерни задачи на смелата жена е слагането на всички малчугани по леглата. Тъй като това понякога може да ѝ коства доста време, след вечеря Ли Лиян разполага със съвсем малко часове, за да се наспи.

Въпреки своето натоварено ежедневие смелата китайка изобщо не се оплаква. Тя е изключително горда с решението си да се превърне в майка на толкова много деца и щастлива да им даде любовта и грижите, от които всички те се нуждаят.

Освен за своите 72 отрочета обаче жената се грижи и зеленчуците в градината си. В двора си жената отглежда дори прасета. Но пък с толкова много помощници до себе си Ли Лиян със сигурност получава помощ при поливането на растенията и при храненето на животинките.

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати