Седем съвета за фотосесия на плажа

Плажна Снимка

Сезонът на летните почивки на плажа е почти тук. С него наближава и лавината от фотосесии във Фейсбук на усмихнатите хубавици с перфектни тела, позиращи на фона на море и пясък.

Ако все още не сте успели да се отървете от досадните излишни килограми, натрупани през зимата, няма защо да се притеснявате да публикувате и вашите снимки от плажа.

Руският сайт AdMe.ru публикува няколко прости съвета, с които лесно можете да накарате колегите си, останали в офиса, докато вие сте на почивка, да ви завиждат, гледайки и вашата лятна фотосесия.

1. Когато ви снимат, повдигнете брадичката си. Така кожата на врата ви ще се изпъне и лицето ви ще изглежда по-слабо. Също така изправете гърба и раменете си, което ще уголеми гърдите ви за снимката и ще изпъне корема. Не забравяйте да покажете най-широката си усмивка.

2. Застанете полуобърнати с гръб към камерата. Съберете краката си заедно и се повдигнете леко на пръсти. С този прост трик ще изглеждате по-високи на снимката, фигурата ви ще е по-изразителна, а не на последно място задните ви части ще изглеждат по-стегнати.

Снимка на плажа

3. Ако ви снимат отдалеч в цял ръст, кръстосайте крака, глътнете стомаха, изправете гърба и поставете ръцете си на талията. Това ще направи позата ви по-предизвикателна и приканваща, а фигурата ви по-вталена.

Когато ви снимат в тази поза, не се усмихвайте широко, а заложете на загадъчната лека усмивка. Широката усмивка, комбинирана с глътнатия корем, може да ви изиграе лоша шега.

4. Когато се снимате полегнала на шезлонг, се подпрете на лакътя си, вместо да легнете направо върху него. Това ще напрегне мускулите на ръката и корема ви и ще има изглаждащ ефект на снимката. Колената е по-добре да се държат заедно.

5. Когато ви снимат в профил, не се отпускайте. Изправете се и глътнете корема.

6. Същото важи и за профилните ви снимки, когато сте седнали, с тази разлика, че трябва краката ви да са кръстосани.

7. Снимката в близък план е най-сполучлива, ако извъртите леко глава и леко повдигнете брадичката.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари