Големите звезди, тормозени от съученици

Кейт Уинслет

Агресията в училище съвсем не е от вчера, а някои от най-големите звезди и най-богати хора на планетата са споделяли, че като деца са били жестоко тормозени от свои съученици.

Илон Мъск

Илон Мъск

Към днешна дата Илон Мъск е един от най-богатите хора на планетата с актив в сметките от 13 милиарда долара. Като дете обаче изпълнителният директор на американската автомобилна компания Tesla Motors е бил физически и психически малтретиран от своите съученици.

Веднъж група момчета го пребиват, докато не загубил съзнание, след което го хвърлят от стълбите и се наложило случайно открилите го хора да извикат Бърза помощ.

Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън

Херцогинята на Кеймбридж и една от най-известните жени по цял свят – Кейт Мидълтън, също не е била любимка на своите съученици. Като тийнейджърка фигурата ѝ е била прекалено слаба и по тялото си имала екземи, заради което ежедневно е понасяла обиди от останалите.

В един момент обаче психическия тормоз става толкова нетърпим, че тя напуска училището Downe House.

Кейт Уинслет

Кейт Уинслет
Снимка: Popnewz

Актрисата, която малцина не биха разпознали, Кейт Уинслет също е имала нещастни тийнейджърски години. Фигурата ѝ винаги е била по-пищна от тази на нейните съученички, заради което те редовна я обиждали и дори заключвали в училищните шкафчета.

Тя е имала много комплекси относно тялото си, но всички те си отиват, когато се съблича гола във филма Титаник, за да я нарисува Леонардо ди Каприо. А днес Кейт с гордост показва малко по-закръглените си форми.

Еминем

Еминем

Белият крал на хип-хопа, както наричат сега Еминем, е имал трудно юношество в училището си в Детройт. Тормозът, който отнасял от своите съученици, бил толкова голям, че майка му без проблем успяла да осъди училищното настоятелство за неизпълнение на задълженията си.

Джеки Чан

Джеки Чан

В училището Peking Opera School са били най-нещастните години на актьора Джаки Чан, тъй като редовно в бил бит и тормозен от своите съученици. Той обаче не е искал да бъде тяхната вечна жертва и започва да тренира различни бойни изкуства, докато не ги овладее напълно.

Днес Джеки Чан е един от малкото актьори, които сами изпълняват каскадните си сцени, а карате уменията му могат да впечатлят всеки.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати