Поспаланковците са страшни любовчии

Сън

За по-добър секс учените препоръчват да спим по-дълго. Изводът е на американски специалисти, които са провели изследване – участващите в проучването са били 170 двойки.

При проблеми в интимния живот първото, което трябва да бъде променено, са часовете, които отделяте за сън, категорични са учените. Автор на изследването е Дейвид Камбах, който работи в медицинския факултет на Университета в Мичиган, САЩ, а всички участници в изследването са били над 20-годишни.

Друго проучване на показва, че ако имат един час повече всяка сутрин, хората от Великобритания ще предпочетат да го прекарат в хоризонтално положение и дълбок сън, отколкото да правят секс. Резултатите са публикувани на страниците на вестник Дейли експрес.

Повече от половината анкетирани са категорични, че доспиването им е много по-важно, отколкото креватните изпълнения сутрин. Разбира се, интимните ласки не са изключени напълно – почти половината от анкетираните господа твърдят, че идеалната сутрин включва и доза интимни ласки.

В това отношение обаче мъжете и жените са на абсолютно различно мнение. Повече от 70 на сто от жените, които са взели участие в проучването, са казали, че сутрин биха правили всичко друго, само не и секс. Началото на деня, както изглежда, може да бъде помрачено не само от липсата на сън – една трета от анкетираните споделят, че лошото време навън разваля сутрешното им настроение.

Спане

Великобританските учени са се поинтересували и кои са нещата сутрин, които гарантират хубав старт на деня според хората. Участващите в проучването са посочили гледката на изгряващото слънце, слушане на хубава и приятна музика, горещ душ и не на последно място – отиване на работа без никакви проблеми по пътя.

Ако се вслушаме в изследването на американците, ще излезе, че решението на британските граждани да спят повече, вместо да правят секс, е всъщност изключително разумно. А ако вместо час може да се добавят два допълнителни часа, вероятно всеки би намерил време и за наспиване, и за повече любов.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати