ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Тест показва какво мислят другите за вас

Тест показва какво мислят другите за вас

Кариера

Може да си направите лесен и изключително точен тест, който ще разкрие какво впечатление оставяте в околните с поведението си. Тестът е бърз и разкрива основни черти от нрава ви.

За да проверите какво е мнението на околните за вас, трябва да си представите синя чаша, в която трябва да нарисувате една шарка. Може да избирате между шарка от точки, райе, вълни и чертички. След това проверете какво е значението на вашия избор.

Шарка от точки

Вие сте творческа личност, която впечатлява хората около себе си със своята артистичност. Нестандартни сте, умеете да се адаптирате във всяка една ситуация и лесно общувате с непознати.

Екстравагантността ви обаче не познава никакви граници и често изглеждате прекалено ексцентричен в очите на другите. Истински извор сте на идеи и вдъхновение за околните, но доста често поведението ви е прекалено щуро и оставяте хората с отворена уста с вашите действия.

Райета

Драсканица

Вие сте директен човек, който винаги е отворен и честен с хората около себе си. Не ви харесва да се прикривате и открито споделяте това, което ви харесва и това, което не одобрявате. Енергичен човек сте и бързо можете да взимате решения.

Малко хора обаче биха разбрали вашия избор. Често за другите ви е сте хаотичен и несъобразителен човек, който мисли единствено за себе си. Но това не ви притеснява и се опитвате да действате разумно и независимо, а не да се опитвате да угодите на всички.

Шарка на вълни

Вие сте човек, който носи спокойствие на останалите хора. Умеете да създавате комфортна атмосфера около себе си и с лекота карате хората да се отпуснат и да се чувстват добре. Именно заради това сте симпатичен на всички свои познати.

Деликатни, толерантни сте и винаги премисляте преди да действате или говорите, за да не обидите някого. Обичате да създавате красота около себе си и винаги сте готов да подкрепите близък в беда.

Чертички

Вие сте дисциплиниран човек, който обича да следва правилата и реда. Преди да предприемете нещо винаги си изготвяте подробен план, за да сте спокойни и сигурни. Организационните ви умения са впечатляващи и хората винаги оставят голямото планиране на вас.

Надеждни сте и изключително верни приятели в очите на хората около себе си. Затова, когато някой има нужда от съвет, подкрепа или просто да сподели, винаги ще ви потърси.

Рейтинг

5 1
4 3
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ЗНАМЕНОСЕЦ
ЗНАМЕНОСЕЦ
07.07.2015 22:00
Да така е за тези,които рисуват шарка от вълнички.
1
0