Белфи (снимка на задник) е новата мода във фейсбук

Белфи

Ако сте си мислили, че ерата на социалните мрежи малко по малко отминава – дълбоко грешите. Не само че не отминава, но и ежедневно можем да срещнем най-различни публикации от приятелите си – от някакъв умен цитат на велика личност, до снимка на задника му.

Да, именно снимката на задните части е последната мода в социалната мрежа – за по-кратко този фотос е наричан белфи (от bottom и selfie). За да не останат назад в онлайн тенденциите, световните звезди нащракаха дупетата си и ги показаха в личните си профили.

Едва ли някой ще се учуди, ако споменем, че сред първите, които си направиха белфи, е Ким Кардашиян. Безсмислено е да се спори дали има или няма какво да покаже, но е факт, че при всяка новост в социалните мрежи, красавицата бърза да покаже, че и тя е чула кое е модерното в онлайн пространството.

Ким не е сред най-забележителните и популярни белфи мадами – оказва се, че по-популярна със снимките на дупето си е Джен Селтър, която е от Ню Йорк. Дамата има изключително сочно секси дупе и доста почитатели в социалните мрежи. 20-годишната красавица работи като фитнес инструктор.

Още след първите няколко белфита, които Джен си е направила, е станала изключително популярна. В момента дамата със сочно дупе прави много пари заради своите дадености. Твърди се, че младата нюйоркчанка се издържа основно благодарение на рекламите, които се публикуват около снимките с щръкналия ѝ задник.

Инструкторката по фитнес обаче категорично заявява, че няма никакво намерение да прави пари благодарение на формите си. Единствената цел, която имала, била да накара повече хора да започнат да спортуват. Джен е убедена, че всеки, който желае и тренира усилено, може да се сдобие със сочно и забележително дупе като нейното.

Злите езици твърдят, че дамата послъгва за добрите си намерения – твърди се дори, че Джен имала силикон отзад. По повод тези твърдения, Джен се подлага на скенер в известно американско шоу – резултатите показват на всички, че онова, което в момента я прави толкова популярна, си е напълно естествено.

И ако младата нюйоркчанка печели огромна популярност със сочното с дупе, то има звезди, които успяха да срещнат единствено неодобрението на своите фенове. Сред тях е Джъстин Бийбър, който събра повече негативни коментари под своето белфи. След това Бийбър свали снимката и дори поднесе извинение на своите почитатели.

Други популярни личности, които се почувстваха задължени да ни запознаят с вида на задните си части, са Лейди Гага, Ники Минаж, Кели Брук и др. Голяма част от белфитата, които известните публикуват, са не само напълно естествени, но на снимките звездите са без бикини.

Козметичната индустрия не стои незабелязано и тихо в ъгъла. След раздвижването покрай новото белфи повечето от продуктите вече се рекламират, като се твърди, че продуктът ще направи гледката отзад перфектна.

Няколко разкрасителни центъра в САЩ и Великобритания вече обмислят да правят процедури само на задника, чрез които той да изглежда по-добре.

Познатите до този момент процедури само за лице вече стават неактуални и всеки може да се възползва от процедурите за дупе. А ако искате да имате красив задник, който да си заслужава снимането, специалистите съветват да клякате.

Няма значение дали го правите със събрани или с разтворени крака. Важно е кляканията да са поне 100 на ден. Освен това е желателно, преди да започнете да се упражнявате, да загреете добре кръста си. Друго добро упражнение за стегнато дупе е изкачването на стълби.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати