ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Връзката ви зависи от разликата в годините ви

Връзката ви зависи от разликата в годините ви

Любовни връзки

За добра и хармонична любовна връзка двамата партньори трябва да имат разлика помежду си четири години. Няма никакво значение кой от двамата е по-възрастен, твърдят изследователи. Най-опасна се оказва разликата от шест години – малко вероятно е да имате хармонични отношения с половинката си, ако ви делят шест години.

Любовта не може да се предвиди и понякога е напълно възможно да се влюбим в човек, който е доста по-голям от нас самите. Погрешно е да се смята, че ако имате голяма разлика със своята половинка, връзката ви е обречена. Връзка, в която разликата в годините между двамата партньори се дели на три (шест, девет, дванадесет и т.н.), се определя като критична.

В подобни брачни отношения партньорите обикновено си създават взаимно неприятности. В тях често са включени борбата за водещата роля в семейното огнище, ревността и като цяло взаимното неразбирателство.

От друга страна, особено хармонични са отношенията на двама души, които имат разлика помежду си от осем години. Подобен съюз обикновено е за цял живот – партньорите си дават взаимна свобода и възможност да се реализират.

Два пъти по-голямата разлика в годините – тоест 16 години, се оказва дори по-благоприятна, отколкото осемте. В тази ситуация и двамата партньори се допълват идеално – в общи линии всеки от двамата притежава качества, които липсват в другия.

Връзки, в които разликата в годините между двамата партньори е кратна на пет – пет, десет, петнадесет и пр. години, се наричат кармични. Смята се, че в подобни отношения човек изплаща свои дългове, които е натрупал от предишни превъплъщения. Обикновено на по-младия от двамата партньори му е по-лесно да се приспособи към половинката си, тъй като той носи по-лек кармичен товар.

Любов

Не може да се каже, че подобни бракове са особено хармонични и в тях няма никакви сътресения. От друга страна, коя връзка може да се похвали с липса на всякакви спорове и дрязги. По-важното е, че всички сътресения в съжителството подпомагат освобождаването на психологическите комплекси и на двамата, подпомагат поемането по правилния жизнен път.

Разликата от 11 години предвещава в този брак или тази връзка да има доста изненади. Смята се, че подобно бракосъчетание е най-подходящо за личности, които определят себе си като хазартни. 13 години разлика между двамата партньори също не обещават напълно безпроблемен живот.

Ако обаче и двамата партньори приемат предизвикателствата на съдбата с отворени обятия, нещата могат да се получат, а трудностите да не са толкова забележими.

Седем или четиринадесет години разлика при двамата партньори означава сложни отношения. Възможно е един от двамата да изневери и да предаде любимия си човек. Подобна разлика в годините е подходяща повече за любовници, които пазят отношенията си в тайна.

При разлика от една година партньорите ще се допълват взаимно в много отношения, а освен това ще си помагат при печеленето на парите за дома. Пълна хармония в брака няма да има, но ще има едно нормално съжителство и разбирателство.

Партньорите, които имат две години разлика, ще имат трудност в придобиването на материалното благополучие. Оказва се още, че подобни съюзи не са особено дълготрайни.

В случай че двамата влюбени са родени през една и съща година, бракът ще е щастлив, особено ако и двамата са склонни да се примирят с онова, което животът им е поднесъл. Ако един от двамата е лидер по природа обаче, подобен семеен съюз не е много добра идея.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 4
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
petur
petur
30.07.2015 11:23
ami za 3 godini ?
0
0
Катрин
Катрин
25.07.2015 15:09
4 год.най-добрата разлика,много хармония и силни чувства,докато единия не се издъни,всичко е много относително....
1
0

Свързани рецепти