ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какъв е бракът с жена Лъв

Какъв е бракът с жена Лъв

Флирт

Жената, представителка на зодия Лъв, е грациозна и изящна, надарена с вкус и взискателност, обича лукса и красивите дрехи, комплиментите и подаръците.

Ако успеете да останете силен мъж, без да застрашавате силната личност на своята любима жена Лъв, сигурно сте на правия път да бъдете щастлив с нея.

Не забравяйте, че тази самостоятелна дама има нужда от изява, от професионално признание, същевременно е строга и справедлива майка и прекрасна съпруга.

За да имате успешен брак с жена от този знак, никога не бива да се опитвате да я излъжете, независимо дали е за нещо дребно и незначително. Лъвът е прекрасен психолог, отличава се с проницателност и разумност, съчетани с огнена страст.

Лъжата ви обаче бързо ще бъде разкрита и справедливо наказана. Молете се никога да не бъдете уличени в изневяра, тъй като това е лична обида и пълно унижение за тази зодия.

Зодия Лъв

Ако все пак това се случи, по-добре си подгответе документите за развод.

Тези романтични души жадуват обожание. Искат да усещат във всеки един момент вашата гордост, че са до вас. Освен това, би било чудесно, ако винаги се съгласявате с мнението им, защото дори да не звучи много правдоподобно, накрая ще се окажат прави.

Дори и да не стане точно така, виждали ли сте някога котка да пада по гръб? Най-вероятно не, затова и не рискувайте да им се противопоставяте, защото ще си навлечете някой семеен скандал.

Те, които обикновено спазват общоприетите правила, са готови да пристъпят всякакви граници, водени от страстта. Лъвиците са секси, привлекателни и сантиментални. Могат да се просълзят от любовни писма и букети, но и да се ядосат от липсата на такива.

В брачното съжителство винаги трябва да ги поставяте на пиедестал. В знак на благодарност те ще се превърнат в отлични домакини, които винаги ще следят за външността си.

Дори да се намират в уютния си дом, чистейки, една истинска представителка на този знак никога няма да бъде без маникюр или прилежно направена прическа.

Те са истинска находка за всеки мъж, който търси баланса между истински дом и светски живот.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати