ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какъв е бракът с жена Козирог

Какъв е бракът с жена Козирог

Жена Козирог

Жената Козирог притежава забележителна сила на духа, която ѝ помага без колебание да властва над близките и приятелите си. Тази дама действа особено респектиращо на по-слабите и неуверени мъже, които се привързват сляпо към нея, изпаднали в ролята на малки деца, имащи нужда от одобрението на властните си майки.

Жените, родени под този знак, не обичат да излагат чувствата си на показ, но са много искрени в своята привързаност. Понякога са егоистични, като в същото време остават безкрайно неуверени в себе си. Те допускат в обкръжението си ограничен брой хора, което важи с пълна сила и за любовните им партньори.

Повечето Козирози са доста горди и независими, затова стават прекрасни съпруги, които могат да запазят спокойствието си дори в критични ситуации. Под нивото им е да взимат участие в семейни скандали, свързани с пари или битови задължения.

Тази дама е равностоен партньор в един брак и ще остане до любимия си, когато нещата се усложнят.

Перфектната връзка с жена от този зодиакален знак е комбинация от любов и сигурност. Разбира се, преди да стигне до гражданското, жената Козирог изминава дълъг път.

Зодия Козирог

Дори след 10 години, прекарани с даден мъж, напълно възможно е тя още да не е сигурна дали иска да встъпи в брачен съюз.

Това обаче съвсем не означава, че Козирозите не са пазителки на домашния уют. Те са страхотни майки, които пазят със зъби и нокти детето си, но понякога прекаляват с грижите и желанието им всичко да протича под техния контрол.

Тя винаги ще бъде отделна независима личност, която настоява да живее своя собствен живот. Когато има връзка с някого, настоява за правото да отиде където, когато и с когото пожелае. В брака може да иска собствена кола и собствена банкова сметка.

Не е изключено и да запази моминското си име в знак на непреклонната ѝ независимост.

Жената Козирог е една от най-ревнивите представителки на зодиака и тази ѝ черта я прави рязко и непредвидимо агресивна. Тази черта от характера превръща жената Козирог в изключително мнителна и наблюдателна.

Открие ли и най-незначителното свидетелство за липса на лоялност, игра зад гърба, измяна или клюка, която би нарушила репутацията ѝ на любима и единствена жена, тя е в състояние да стане неочаквано жестока и насилнически настроена.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати