Какъв е бракът с жена Овен

Жена Овен

Жените Овен винаги търсят истинската, неповторимата и единствена любов. Когато се запознаете с дама, роден под този зодиакален знак, знайте, че тя е многопластова личност със сложни мисли. Когато срещне точния партньор, жената Овен става по-чувствена, разбираща и емоционална.

Истината е, че Овните обичат темпераментни и страстни мъже, които се отличават в тълпата. Тъй като те не обичат несигурността, повърхностните мъже, които търсят забавление за една вечер, я изкарват извън равновесие.

Въпреки това, когато попадне на такъв господин, тя ще го провокира с всички възможни средства, които притежава, и ще го зареже в момента, когато той най-много желае компанията ѝ. Комплексираните мъже, които изпитват вътрешна несигурност, също не са по вкуса на тази огнена зодия.

Тя не обича да слуша оплаквания и проблеми, още по-малко да влиза в ролята на майка и да се налага да успокоява представител на силния пол.

Ако един мъж се опитва да изгради дълготрайна връзка с жена Овен и дори да стигне до брак с нея, трябва да знае, че тя е фен на романтиката, големите жестове и ежедневните прояви на любов. Тези дами не обичат да се чувстват притежавани, но ревността в здравословни граници им харесва, защото се чувстват ценени от своя партньор.

зодия Овена

Ако реши, че ще казва заветното Да, Овенът ще го направи с лекота, но не е изключено и изобщо да не пожелае да се обвързва, защото има твърде много мечти и амбиции за осъществяване. Компромисният вариант е да живее на семейни начала с половинката си, тъй като тогава ще има сигурност в любовта, но и свобода да си тръгне, когато нещата не потръгнат.

Периодично си позволява леки флиртове – от любопитство, за разнообразие или от излишна енергия. В брака поради същите причини може да има любовник. След като веднъж се е влюбила, тя обикновено прощава грешките и е толерантна и разбираща с мъжа до себе си, особено ако нейните нужди са добре разбирани.

Жената Овен обожава мъжете, които са успели без чужда помощ – тези, рискували да се провалят, но въпреки всичко успели да завладеят всички. Тя ги приема като пример за самата себе си и би допуснала само такъв господин да топли сърцето ѝ. Дамата Овен ще се отдаде напълно само на този, който ѝ позволява да осъществи амбициите си.

Представителката на този огнен знак е една от малкото, които успешно разделят любовта от секса. Понякога дори за нея е по-лесно да изрази себе си сексуално, отколкото емоционално.

Рейтинг

5 2
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати