ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какъв е бракът с жена Дева

Какъв е бракът с жена Дева

Щастливо Семейство

Често дамите, родени под знака на Девата, са определяни като вечни самотници, които обичат единствено котките си. Неоспорим факт е, че те трудно решават да се обвържат, а още по-трудно създават семейство.

Но това не е, защото не го искат, а просто чакат идеалния човек и идеалния момент, за да се впуснат в това предизвикателство на живота, без да осъзнават, че са твърде критични към заобикалящия ги свят.

Тези от тях, които се решат на брак, са изключително чувствителни съпруги и добри майки. Съпругата Дева е способна да държи всичко под контрол и го постига със завидна лекота и спокойствие.

От мъжа си очаква единствено да бъде отговорен, лоялен и да държи на мъжката си дума. Физическото задоволяване за нея не е сред най-важните й приоритети.

Жената Дева не се бори за водещата роля в къщи, но обича да „наглежда” всички сфери на семейния живот. Представителките на тази зодия винаги са готови сами да участват в решаването на домашните проблеми – от помиряването след караница до извършването на основен ремонт.

Разбира се, за да бъде семейното гнездо в перфектни отношения, всеки член трябва да знае точните си задължения и отговорности, защото никой няма право да мързелува. Услужливата Дева с удоволствие ще изготви график на децата кога да мият чиниите, например.

Те често помагат на съпрузите да напредват в кариерата, поемайки изцяло домакинските и битови

Зодия Дева

задължения. Девите са големи пестеливки, но същевременно се отличават и с практичност.

Дамите, родени под този знак, вярват в истинската любов, достойна за романтичен филм. Това ги кара да търсят съвършенството както в брака, така и в човека до себе си.

Те смятат, че партньорите в една връзка трябва да бъдат равни. Ако нещо ги нарани, те няма да го покажат по типично женски начин. По-скоро ще замаскират чувствата си с шеги, закачки и саркастично поведение.

Девата е способна на много силна и страстна любов, колкото и студена да изглежда отвън. Разбира се, това ще се случи само след като тя е преценила добре всички рискове, недостатъци и е дала своята аналитична оценка за мъжа.

Импулсивните прояви не са най-характерната ѝ черта, затова и не очаквайте такова поведение от една истинска Дева.

Макар и доста рационална зодия, тя също често си представя сватбения си ден. За да бъде истински щастлива, Девата трябва да е много тесен кръг, за да каже заветното „Да”. За тържеството няма да разсипе ненужни средства.

Рейтинг

5 0
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати