ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какъв е бракът с жена Телец

Какъв е бракът с жена Телец

Щастливо Семейство

Жените Телци предпочитат честни и открити отношения, където щастието е просто, разбираемо и толкова земно. Те определено не са любители на игричките, дългите увертюри и „свалянето на звезди”.

Макар че има огромен потенциал за сексуални експерименти, Телецът е взискателна любовница, която винаги остава вярна на пристрастията си и не им изменя с лекота.

Дамите, родени под този знак, очакват от партньора си да има класа, изискан вкус, маниери и бодър ум. Доброто образование и стабилното семейство също са сред задължителните изисквания, ако искате да имате връзка с жена Телец.

Мъжът, който ще застане за цял живот до тази огнена зодия, трябва да бъде верен и стабилен, защото жената Телец очаква същата отдаденост, каквато самата тя е готова да даде.

Макар често да изглежда надменна и меркантилна, веднъж срещнала мъжа, който се вписва в изискванията ѝ, тя няма да се разколебае да пренебрегне собствените си нужди заради тези на партньора си.

В партньорските отношения Телецът не бива да бъде пришпорван. Тази жена държи една любовна връзка да се строи на стабилна основа, бавно и внимателно.

Зодия Телец

Възможно е това да изисква сдържаност и търпение, но Телците ценят тези качества, понеже сами ги притежават. Трябва да знаете, че тези дами бавно взимат решения и ако вие не проявите инициатива, шансът ще ви се изплъзне. Това важи особено силно, ако искате да минете под венчилото с представителка на зодията.

В брака Телците очакват да бъдат глезени и ще сключат такъв само с мъж, който никога не се е провалял в опитите си да я накара да се почувства специална и красива. Не обичат да правят компромис с качеството, така че се пригответе за пищна сватба с много гости и гурме кухня.

Представителките на тази изискана зодия са изключително посветени на брака. Биха пожертвали всичко, за да запазят семейната хармония.

Те са отлични домакини, които постоянно експериментират в кухнята, защото държат на добрата храна, която доставя удоволствие на сетивата.

Като майки Телците са със силно развито собственическо чувство. Особено привързани са към синовете си и доста често ги ревнуват. От съпруга си очакват да им осигури нужната стабилност, най-вече материална.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати